Rada Trajković: Crkva bojkotovala Vučićevu posetu

Nakon odlaska predsednika sa Kosova među Srbima ostao veliki nemir, smatra srpska opozicija na KiM

Ostavite komentar


  1. Crkva pokazala jasan stav? A, da li je taj stav ispravan? Da li crkva treba da se meša u ono gde joj nije mesto, da li treba da bojkotuje predsednika svoje države? Nije to dobro, Srbi, ne razdvajajte se, jedinstvo je sada bitno!!!

    1. To je tvoj predsednik botu, moj nije. Ocigledno ni crkva na Kosovu ne smatra vodju jedne srpske sekte“svojim“ jer crkva ne saradjuje sa sektama.

      1. Draga Bella, reci to svom predsedniku. Meni se čini da on najviše deli Srbe na podobne i nepodobne.

    2. Pa valjda Presednik treba da bude uz crkvu, botino. SPC je uvek bila uz svoj narod cak i kad je izdat od svog rukovodstva. Sutra kad Vucici prizna Kosovo i veliku Albaniju ko ce da bude uz taj narod dole sem SPC.

  2. Oni ce pre da budu protiv svoje drzave nego da podrzavaju predsednika i da priznaju da je on u pravu.Sve su im drugi bolji.Ali to im jedino preostaje da pricaju i da kritikuju jer drugo i ne mogu da urade.

  3. Suviše prostora apsolutnim gubitnicima, barem što se podrške srpskih glasača na kosovskim izborima tiče, ali i te kako Profesionalni Srbi, koji su svoje prisustvo na KiM dobro unovčili (Rada Trajković, izdaje svoje stanove u Prištini EULEKSU kao i dva ogromna stana u Sarajevskoj ulici u Beogradu ) ne bi trebalo da se pozivaju na SPC jer takva ikonografija nije bila primerena predsednik ovom boravku na KiM, jer, da se umesto Gazivoda (Jezera, koji je od životnog značaja isključivo za Albance sa KiM ) nalazio spomenik na Gazimegdanu (pravo značenje tog toponima) i poziv na rat, onda su trebali, vladike, igumani pa i sam patrijarh. Ovako su bili privrednici koji će opet aktivirati fabrike koje su Albanci ugasili i izgraditi nove.
    Zapitao bih igumana Teodosija koliko ima Srba u Dečani a u kojem stoluju, koliko u Peći, Đakovici, Prizrenu, Uroševcu, Gnjilanu, Prištini…???
    Sramotno je da Rada, pre svega kao žena, pod upit stavlja ponašanje supruge pokojnog Olivera.
    Neka se seti samo kako je grlića i ljubila Kušner i ako je kao lekar KBC u Prištini znala da on i njegovi Lekari bez Granica bio organizatori famoznog trovanja Albanaca.
    Znam da ovo nećete objaviti ali ipak moja je dužnost da kažem da je takvih kao Rada i Marko zaista malo.

      1. Prvo zahvalnost na objavljenom komentaru, koji očigledno odskače od uređivačke politike Danasa.
        Izvinjenje za slovne i gramatičke greške.
        Da. Ja jesam Miodrag iz Peći, ali prognan već devetnaesta godina, kao podstanar živim u Beogradu i to u opštini Palilula.
        Što se tiče Rade, odlično je poznajem, još od vremena kada je zbog Šešelja hapšenja u mojoj Peći, pa je iz Radikala prešla u moj SPO, pa onda u Čovićevu DA, zatim u Čedin LDP…
        Po onoj Aristotelovoj: „Drag mi je Platon ali, draža mi je istina“ kao lekar mi je spasla sina jedinica, ali, kao političar je u najmanju ruku nedosledna.

        1. Rada nikafa Nike Bilal clan SPOT a notice he nila clan Coviceve strange notice bolo joke drugs…ovaj moj imenjak BOT iz Beograda izmislja da Vinci he diskreditovao…

          1. Rada Trajković je bila član SPO i gledala je svim silama da smeni predsednika kosovskog odbora Ranđela Nojkića. Takođe je prišla i Čoviću u vremenu kada je on bio Ministar za KiM.
            SOPOT je druga priča njen osnivač je Trajković ali Momčilo.
            Čudo jedno da ostale navode nisi demantovao.
            Inače, ovo Miodrag iz Peći jeste istina ali sam ga kao nik uzeo u spomen „Miodraga iz Peći“ koji je pedesetih godina izazivao senzaciju sa novinskim člankom o Šopenovom klaviru u Peći. I stvarno Mišo Šopen inače radnik bioskopa Rad (pre rata u vlasništvu naše porodice) je stvarno imao klavir.

  4. U ovoj zemlji diktature besmisla ne postoje realni dogadjaji, sve je projektovano iz jednog bolesnog uma, podpomognuto najgorima medju nama sa ciljem da laz postane istina, glupost pamet a kukavicluk hrabrost… Potpuni slom realnosti samo da bi jedan mali covek stvorio toliko zeljenu sliku o sebi. Tuzno..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.