Rada Trajković: Da li i Dua Lipa treba da ima problem kao Danilo Vučić?

Ostavite komentar


  1. On umesto da seta devojke, druzi se sa prijateljima on izigrava „patriJotu“ stvarno necuveno

  2. Rada je odmah izašla da pravi paralele. Koliko zna Dua Lipa na svakom nastupu pokazuje dvoglavog orla ali Radi to ne smeta

  3. Dzaba Radi ovakvi tvitovi, zna se koga ona podržava. Zašto bi drugačije bilo deci kosovskih albanaca nego Danilu?

  4. Gospodjo Trajkovic, ispustili ste najvazniji detalj. Kontekst. Ukoliko Dua Lipa bude, na praznik zastave, sa namerom da provocira, a ne da peva, nosala taj bajrak sigurno je da nije dobrodosla u pomenutim drzavama. Prestolonaslednik je na Vidovdan, noseci majicu sa cudnim natpisom dosao na Kosovo upravo da zabada prst u oci

  5. ja bih pitala g.Trajkovic samo zamislite kako bih prosao jedan Kosovar u Srbiji samo sa zastavom Kosova..bez ikakvog teksta,bez ikakve provokacije samo sa zastavom??? a da ne pricam o „bikerima“ na Jarinju sta su sve izgovorili i sta misle o nama(imate snimak)

  6. Ovako ponašanje policije lažne tvorevine je samo još jedan pritisak na Srbe

  7. Rado, Rado, Vi ste u pravu, ali Vam je primer loš! Znamo mi da su Kurti i Vučić istih svetonazora! Prvi maltretira na KiM, a drugi ovde! Oni su režiseri predstave, svako za svoje potrebe!!!

  8. Vučića ne podnosim ali iskreno mi je zao Danila. Odrastao je u atmosferi u kojoj je odrastao, opterećen veličinom oca, nažalost majka mu je preminula, nije tom momku lako.

  9. Povraca mi se vise od ovog laznog junastva i jos laznijeg patriotizma !

  10. Da li je policija prekoračila svoja ovlašćenja? Da.
    Da li je mali Danilo, srce tatino, obukao pomenutu majicu zarad provokacije? Da.
    Da li je ovo još jedan igrokaz Qrtija i Vučića, za nas obične smrtnike? Da.
    Ko se pred kim trese od straha? Qrti koji ne popušta ili Vučić koji uhapšene policajce pušta? A šta ćemo sa Gazivodama preśjedniče, da li je i to posledica Qrtijevog straha? Ali Gazivode su samo jedan od primera

  11. Je najgore sto izadje od srba, jos od komunista? Evropejci, bivsi radikali.

  12. Cuj Dua Lipa! Gospodjo, vi a i celo srpsko stanovnistvo, nemate stvarno pojma kako se albanci maltretiraju po srpskim granicama. Svakodnevno!

  13. Rada Trajković je kraljica.
    Kamo sreće da je ona predsednik Srbije a ne ovaj kočničar – presvučeni radikal. Bravo Rado!

  14. Saljes sina na more u Sarandu i Valonu sa majicom a vamo pricas na lokalnim medijima da ide u Gračanicu. Nego reci ti nama saradniče jel smo jos u talu za luku Drač ili si odustao kao Milo Djukanović? Nemoj da nas brukaš na televiziji kao svoju decu.

  15. Meni ovo sve izgleda kao interni dogovor AV i Kurtija, skretanje paznje sa protesta i afera…

  16. Precednik odmah treba da digne pripravnost VS na najviši nivo. Višlji nego prošli put.
    Dosta više maltretiranja dečice.

  17. Može on Bogu da se moli do sudnjeg dana ali to mu ništa ne može pomoći. Huligan ostaje huligan i veze sa kriminalcima mu ne mogu obrisati veze sa kriminalcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.