Rada Trajković: Srpske i kosovske tajne službe zajedno pokušavaju da diskredituju Marka Đurića zbog najave da bi mogao da zauzme neku važnu funkciju

Ostavite komentar


  1. Da li se meni ovo čini ili Rada Trajković pokušava da „zaštiti“ Marka Djurića kojem je ponajmanje njena „pomoć“ potrebna.

  2. Markić? Pa to je dečko koji obećava! Ne treba njemu niko da pravi zavetrinu!

  3. Nisi ti pogresno shvatila,jer oboje su iz iste kuhinje seseljeve.Oni su nekada duvali u istu tikvu,a sada se rada malo izdistancirala od njih,mada sumnjam da se kao politicar promenila.

  4. dq covek ne veruje
    jedan tapsac Marko Djuric je uspeo da ubedi da mi eto podnecu..
    a glavno pitanje nije ko je puetio fotografije… vec Sta on ima da bude sa teroristom???
    kako to?
    ko mu je rekao?
    stq zajedno rade? posebno imajuco u vidu da je Radoicic zadusen za sav kriminl na severu Kimbod kripto do laboratorija droge.. a Marko je setimi se bio direktor Kancelarijw a Kim…

  5. Rada verovatno ima dobre licne odnose sa Markom iz vremena kada je doticni bio direktor one takozvane kancelarije za Kosovo. Uzgred, Marko je u Ameriku poslat jer je bio njihov covek, za razliku od Vucica Marko je 90-ih bio clan Otpora. Marko je opasan za Vucica jer ima kontakte u Americi izna sve o Vucicevim vezama s americkim politicarima. Zato ga sada Vucic iza ledja pusta niz vodu.

  6. Iz teksta proizilazi da se Djuric nikad ne bi sreo sa Radoicicem da mu to nisu odobrile (da ne kazem „sugerisale“ ) SAD.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.