Rada Trajković: Pomak u istrazi ubistva Olivera Ivanovića moguć samo ako se uključe SAD

Ostavite komentar


  1. Najbolje da se Voker uključi…..Pa oni su to sve i smislili da naprave razdor među nama …..a i ko im brani da se uključe…

  2. Kritika prištinskih institucija od strane Rade Trajković čini mi se preterana… Iznošenje sumnji u kompetentnost domaćih organa može samo otežati proces istraživanja.

  3. Ni Ameri nisu ono što su bili. Vode ih lenji i nesposobni ljudi na čelu administracije. Da bi se uključili u rešavanje pitanja ubistva Ivanovića potrebne su ozbiljne pare u debele koverte.
    Dovoljan je primer njihovih „šatro“ ozbiljnih zahteva za rešavanje pitanja ubistva braće sa Kosova koji su bili gradjani SAD.
    Dobiju koverat, po neku žurkicu, akcije u nekom biznisu ispod žita, klopicu sa rujnim vinom i stvar miruje.
    Svaka im čast, kada završe karijeru sigurno dobijaju neku kolajnu. Takav je život.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.