Rada Trajković se obratila Vučiću: Uzalud pokušavaš da me uplašiš, Srbi na KiM se moraju osloboditi kriminalaca

Ostavite komentar


  1. Na kosovu možda, ali I Srbiji me tako skoro, bar ZA 10 godina ne

  2. Bravo Rado, ocistite se od kriminala pa da ih sateramo sve u Bg i tamo napravimo zatvor za sve one koji se bave kriminalom

  3. Kosovska policija da raznese blokade, pohapsi ili likvidira te pod maskama i da država krene ka normalizaciji života.

  4. Svi znaju da Vučić samo novim navodnim sukobima ostaje na vlasti.. Opet večeras vanredno obraćanje spasioca svih srba u svetu…

  5. niste vi protiv vucica vec protiv jadnog srpskog naroda na kosovu sram vas bilo STA MISLIT DA CE VAM NAROD TO OPROSTITI

  6. A za šta „bravo Rado“? Bravo za to što hoće da svoju privatnu politiku predpostavi interesima srpskog naroda, pa će sada zajedno sa Kurtijem da „prevaspitava“ Vučića?!

  7. Gdjo Trajković,iskre
    ne čestitke za hrabr
    ost i tačnu dijagnozu
    promašene Vučićeve
    nakaradne i kriminal
    ne politike,na Kosovu
    .Sve čini da upropas
    ti svaku šansu na su
    život na Kosovu.

  8. Rsdo svaka ti cast…nikad direktnije i istinito nisi rekla…ja se plasim od mojoh Srba ovde….vecina se plase vjeruj mi. Ne smemo ni svoje misljenje da kazemo jer nam prete nasi…sa Rosu i KP i Albancima se bolje razumemo nego sa mojim Srbima. Stvaraju na mrznju. Nadam se da ce uskoro da se pohapse ovi „nasi patrioti“ koji sveckaju i prete svom Srpskom narodu

  9. Zbog izdaje nacionalnih interesa uhapsiti radu Trajkovic i oduzeti joj stanove u Bgd koji su oteti narodu ….

  10. U Srba žene pokazuju veću hrabrost nego muškarci.
    Podrška Radi, Mariniki, Sonji Biserko i svim hrabrim ženama.

  11. Ovo sto vi izjavljujete u ambijentu u kakvom zivimo je vise od hrabrosti
    Ko ima vise prava od vas, koji tamo zivite, da odavde urla sta je za njega Kosovo, i kako ce on sa interneta da uradi ne znam sta
    Ne moze za mene znaciti vise nego vama i sa punim pravom mozete sve ovo da izjavite

  12. Bravo Rado. Red je da se raskrinka klan Vucic-Veselinovic-Radojicic koji drzi Srbe u celoj Srbiji kao taoce, dok oni uzimaju milione evra od svakog infrastrukturnog projekta. Oni su postali devizni milijarderi. Mislite o tome dok prebirate po novcaniku.

  13. Podrska za antistpski svet.drugosrbijance i petu kolonu jos malo.pa cete svi kod vaseg predsednika Kurtija u „demokratsko blagostanje“ da napravimo mesta za ovaj narod sa Kosova koji pretetujete zajedno sa americkoim imperijalnim fasizmom.Pakujte se.

  14. Sta reci, drzava ciji je predsednik bivsi navijac (mozda) i ratni profiter (sigurno) vodi upravo politiku u skladu sa prethodnim, a barikada mu je drugo ime, hoce na istu pesmu da skuplja popularnost…. Tesko AV

  15. Mogu li ovde da komentarisu i oni koji nisu srbofobi i koji nisu obozavaoci veLJikoaLJbanske tvorevine na Kosovu? Zanimljivo da mogu da prodju i „komentari“ nekakvih pacijenata u kojima se priziva LIKVIDACIJA Srba na barikadama. Bravo. Svaka cast.

  16. Nemojte tako Rado o kriminalcima, pa oni bi dosli u Srbiju a mi ih imamo za izvoz. Neka ostanu na Kosovu pa vidite stacete sa njima.

  17. Срби су увек имали своје петоколонаше. Госпођа Трајковић је само попунила ту листу. Неки су били за Тита, она је за Кзжуртија, нели за нацисте и сви нам причају да је то најбоље за Србе.

  18. Ona bi o kriminalu, u redu, pa neka se prvo osvrne na kriminal Zapada kojim je Kosovo otkinuto os Srbije i na svoje pridruzivanje tom Zapadu. Zalosno je koliko je komentara podrzava. Bravo srpski narode- pod firmom borbe protiv “ kriminala” podrzavate Zapad, Kurtija i njihovu antisrpsku politiku. Bravo, bravo hiljadu puta i adminu ako ne pusti komentar.

  19. E moji srblji…junačine zar je potrebno da vam oči otvori jedna žena koja je skoro sama protiv svih a uzgred je bila sa ovom sadašnjom šizofrenom pošasti u istoj stranci do 1993.godine. Zar vam nije jasno šta je od svih vas uradila vlasna služba i šta je ta ista služba izgubila u naše ime od 1990.godine a šta je sve zaradila pljačkom na našoj grbači?

  20. Bravo Rado, i po komentarima ti Albanci klicu i cestitaju sto dovoljno pokazuje za cije interese radis.

  21. Tuzno je joliko ljudi ne razume sta se desava I da ova rada radi u svom licnom interesu a ne u interesu Srba.Pa sto je pobegla sa Kosova I to pravo u centar Bgd?Sto nije ostala od pocetka sa siptarima da gradi njihovu drzavu?Kako to Gordon zvuci Evropska predsednica….bla bla…jado rado

  22. Suki@ Hajde mi sad objasni na osnovu čega je ona protiv srpskog naroda na Kosovu? Ali da obrazložiš tvoje tvrdnje!

  23. I u komunizmu su Srbi najrevnosnije prihvatali samokritiku, znaci da ispljuju sami sebe. Po vama Rada je na postenijoj strange price. Neka je na cast I njoj i vama koji joj cestitate.

  24. Radu za predsednicu Srbije! Jedina ima balls da zmiju gadja pravo u glavu! Dosta smo taoci Vucicevog kriminala i kartela!

  25. Nema razloga da vas bude strah. Trebalo bi da osećate nešto drugo, ali ako vam je Rada uzor, teško da znate za stid.

  26. Eh Rado Rado….kad smo kod kriminalaca,svi se sećamo tvog poštenja dok si bila i Bog i batina u domu zdravlja.Ti prva treba da se zahvališ AV što nisi u zatvoru za sve što si činila.Sram te bilo.

  27. U komentarima pola Albanaca koji se predstavljaju kao Srbi. Valjda misle da ćemo za njihov loš srpski pomisiliti da su ga pisali nepismeni Srbi. Ali vidi se ko je nepismeni Srbin, a ko ne zna srpski…

  28. Možda i jeste u pravu. Mada, ne znam da li je za izdaju i pljuvanje po svom narodu potrebna hrabrost ili je dovoljno da budeš moralni gmizavac. Žalosno je što ne shvataju da izdajnike niko ne voli i da kako ih pljuju ovde, tako ih pljuju i Albanci i zapad.

  29. Mislim da je Gospodja Rada Trajkovic vrlo mudra i da ce raditi za dobrobit gradjana koji zive na Kosovu i Metohiji.

  30. Ona nema demokratski legitimitet i lazno se predstavlja kao da ga ima zahvaljujuci „nekima“… A kud ce veci kriminal od kvazi drzave pod zastitom strane sile gde se ona eksponira poput Milana Nedica i slicnih kolaboracionista.

  31. Reče Rada Trajković, kojoj je imperativ vlast i bogaćenje sa bilo koje strane. Trenutno su to strani interesi i pare a ta žena nikoga ne predstavlja i ne zastupa!

  32. Tako je gospodjo Trajković!
    Samo napred, glavu gore i
    idemooo…Nek’ Vas Bog čuva!

  33. @Hus:ako kazes da je neko kriminalac a slucajno je srbin onda pljujes po srpskom narodu? A moj moto je da kriminalci blamiraju srpski narod.

  34. Bravo tetka Rada pokazi im mesta kriminalcima gde im je mesto zivo bila 100 godina poz Prishtine

  35. Bravo gospođo Trajković,isterajte sve na čistinu,krajnje je vreme da narod sazna pravo stanje.

  36. Ivan
    11. decembra 2022. u 16.03
    Srbi u regionu ko Jevreji za vreme WWII.

    Ooo!
    Kako smo samosažaljivi.
    A da li si se upitao zašto smo u zavadi sa svim komšijama? I sve komšije krive samo mi cveće. Eee…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.