Rada Trajković: SPC je glavna poluga Vučićeve destruktivne moći

Ostavite komentar


  1. Bravo, ovo je sve tačno od reci do reci. Vučić sa svojom kamarilom destabilizuje region i sto pre on ode sa vlasti biće bolje za sve. Svaka čast Radi sto pomaže da se situacija smiri i da gradjani Kosova mogu mirno da žive . Svi znamo da su za sve sto se tamo dešava, i za ona ranjavanja gradjana Kosova za Badnji dan krivi Vučić, a naročito SPC

  2. Bravo Rado, slazem se sa tobom. Nijedna partija u Srbiji pre SNS nije imala svog patrijarha. Irinej i Porfirije bice upamceni kao privatni, partijski patrijarsi SNS-a. Crkvi svako postovanje, ali ovi koji je u narodu zastupaju, veliki minus, bilo koje vere da su.

  3. Bravo Rado, sve tacno. Ne treba mi crkva kojom rukovodi Irinej Bulovic, kome smeta joga, ali stiti osvedocene pedofile Pahomija i Kacavendu.

  4. Radi Trajkovic nista nije sveto pa ni SPC tako da o ovoj politickoj muljatorki ne bih trosio reci.

  5. Zena koja voleee Srbiju?Citas,gledas i ne verujes sta zena godinama laprda!Trajkovicka,Kandicka,Tepicka,maneken Tadic,Jeremic sto se hvali da je ‘ebo mamu Srbiji!!!!!!!!?

  6. SPC i država moraju nastupati jedinstveno u odbrani državnih i nacionalnih interesa na KiM a ne u cilju pojedinačnih želja i interesa pojedinaca i stranaka.

  7. Da ne poveruješ koloko biranih komentara u fazonu „bravo Rado, carice“. Ali bolest neznana, sve je jače steže…, kaže pesma. Pomagajte, ako znate za Boga. Potrebna joj je.

Ostavite komentar


Politika

Za Kragujevac - Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu? 9

Za Kragujevac – Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu?

 Prošle nedelje FK Radnički iz Kragujevca je trijumfovao na evropskoj fudbalskoj sceni protiv barskog Mornara ali mnoge Kragujevčane boli što je taj uspeh ostvaren u Leskovcu a ne na „Čika Dači” u Šumaricama. Tim povodom, tokom vikenda reagovala je i opozciona odbornička lista u gradskom parlamentu Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.