Rada Trajković: Uslov za dolazak Makrona je hapšenje Radoičića

Ostavite komentar


  1. Ma ne boji se on toliko podataka stranih obaveštajnih službi, koliko onoga što bi Radojičić mogao da ispriča o poslovima sa državom i njim lično…

  2. Vučić, lider za ceđenje. Štetočina naroda i države. Pa, gde je taj narod, šta radi da bi se odbranio od štetočine? Vidi li išta, razume li išta? Ili je baš onako kako je Andrić zapisao o narodu koji je trpeo dugotrajno ropstvo i rđavu upravu. Takav „poremećen“ narod više ne razlikuje dobro od zla i sopstvenu korist od očigledne štete.

  3. @ …“veliku seobu Srba nakon tog tragičnog događaja“

    Postavlja se pitanje zasto i za koga je to tragican dogadjaj? Da je plan i naum Radoicica & Co kojim slucajem uspesno ostvaren, bio bi slavljen i velican kao veliki borac za slobodu napacenog srpskog naroda. Srpski narod se permanentno iseljava jos od vremena Slobodana Milosevica i „Dogadjanja naroda“ odnosno „Antibirokratske revolucije“ medjutim do danasnjeg dana se jos nije iselio, a sva je prilika ni da nece, a niti mu je to neka ozbiljnija opcija. Da li neko uopste zna sta je sadrzaj ZSO? Kakva je njena svrha i definicija i sta konkretno donosi srpskom narodu? Srpski narod nema samo problem suzivota na Kosovu, nego svugde gde zivi ima problema sa okolnim nesrpskim stanovnicima. Slovenija, Bosna, Hrvatska su samo neki primeri. Zasto je to tako i zasto je srpski narod uvek i svugde ugrozen je jedno zanimljivo pitanje za sebe. Rada Trajkovic tu ne daje nikakav konkretni odgovor.

  4. Radoičić je sa Banjskom nano ogromnu štetu Srbiji i Srbima sa KiM, pa se postavlja logično pitanje za koga je radio i u čijem intersu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.