Rada Trajković: Vučić će prvo priznati kosovska dokumenta i pasoše, a ostalo posle izbora

Ostavite komentar


  1. Opet isti mentalni problem, u istom danu se pojavljuju tekstovi i prilozi o Vučiću da će priznati, pa onda da je već priznao, pa da je u toku priznavanje. I nikako da se usaglase, jer se uvek priča i u prošlosti i u sadašnjosti i u budućnosti. Ali ako Rada stoji iza svojhih reči neka o ovome obavesti prvi Kurtija, pa SAD, pa EU, da nam svi zajedno sjašu sa grbače. Čemu pritisci, čemu maltretiranje Srba na Kosmetu kada će Vučić, prema njihovim rečima, sve predati (iako je več predao i izdao itd itd…).

  2. Pa gde ste botovi ??? Kad’ vam lekciju očita jedna od bivših „vaših“,vi zaćutite ?!!!

  3. Tako je Rado,dao je sve samo još i da prizna i završio je posao za zapad,može posle da ode u Urugvaj da tamo troši pare na rave i vutru

  4. Jel to Vi nesvesno tvrdite da ce on posle izbora I dalje pregovarati.
    Mi duboko verujemo da on odlazi u politicku penziju.

  5. Ако Вучић призна такозвану државу Косово народ је неће признати, а он неће бити ни први ни , вероватно ни последњи, владар којем су Срби пресудили по кратком поступку. То је наша народна традиција.

  6. Slon udje u sobu i svi se prave da ga ne vide. Kosovo je postalo nezavisno od Srbije već rezolucijom 1244 kojom Kosovo ostaje u sastavu SRJ ali ne i Srbije. Raspadom SRJ Kosovo je de fakto postalo nezavisno. Od 2008 godine se ne radi na nezavisnosti kosova veća na prihvatanju realnosti od strane Srbije . Prve korake su napravili Boris i Borko. Pa je ogroman put prevalio Vucic i na kraju ćemo avi zajedno priznati kosovom

  7. Да је то урадио пре 10 година, био би државник! Овако је само ….

  8. @Драганче Никада се у историји није десило да некоме „пресуди народ“. То је национал-комуњарска пропагандна бесмислица. Увек је то некаква теледиригована бараба-укољица која то мора својеручно да уради, и групица подрумских пацова који у Хамас маниру своје злочиначке намере крију иза „народа“. Е, ти подрумски пацови што се крију иза „народа“ су наша традиција! Јадна и бедна, ал’ наша…

  9. A nek prizna vec jednom te pasose i LK pa da sjasu sa temom KiM. Mislim nadam se da je moguce otarasiti se teme koja realno nikog ne interesuje…

  10. i u čemu je problem, u čemu,. problem može biti u tome što ovaj vedri i oblaci, sam,..misli da je najpametniji, ponižava sve on o svemu odlučuje o svemu, a ovamo spominje narod naš gradjane i uvek istra nas, a on u pozadini, njegova tvrdoglavosti se ogleda u tome u tom haos anarhiji na tom delu kosova, gde on uz pomoć mafije vlada, i uteruje strah u te ljude, uzeli bi oni dokumenta kosovska registrovali bi auta na tablice radili i primali plate ali im on to ne da, ne da sta on ima da zabrani albancima da imaju dokumenta kosovska , sednu u avion i odu u evropu svet i da se vrate, pa ne moraju preko srbije nigde da idu …stoga krivac za sve je on…misli da je naj naj naj ..eto usta je uveo našu zemlju…usta…..

  11. vi ste rado to priznali odavno i postali im miljenica,a on se bar bori,a to sta ce biti,jel vi rado imate neke moci,pa vam se javilo….

  12. Dosadni ste bre više sa tim priznanjem . I ti rado mlatis.. kao da postoji drugi put. Kosovo je nezavisno već 24 godine. Aj više to da konstatujemo i da nastavimo dalje. Ovako umesto obrazovanja , zdravstva , putivanja , plata mi mlatimo o Kosovu .

  13. Srbija je okupirana država, i stoga u teškom položaju. Može da prizna sve što je nebitno, bito je da ne prizna Kosovsku nezavisnost i članstvo u UN-u.

  14. Vučiću gori si od Tita on je Šiptarima dao autonomiju KiM a ti im daješ državu Kosovo pamet u glavi

  15. Gdjo hvala na Vasem musljenju.Nema prava ne samo predsednik Vucic nego bilo ko drugi da prizna Kosovo bez referenduma.Na Kosovu je moje imanje i kuca a ne predsednika Vucica.On i bilo ko mogu da poklanjaju svoju licnu imovinu a nikako moju dedovinu koju nikad nemam nameru da ptodam

  16. Ali sada Šešelj ulazi u koaliciju i to će sve biti poništeno i dobićemo R Srpsku i granice do Ogulina.Kraj vica!
    Sve su „patriote“ prodale i poklonile zarad novca i vlasti.Takvi su od prvog dana.Ali 2 miliona ljudi glasa za to a ostali ćute.I takvi smo vekovima.To je istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.