Basta poručio Dačiću i Vučiću: Hitno uvedite sankcije Rusiji, narod više ne želi pogubnu politiku 1Foto FoNet/Ministarstvo privrede/Ðorde Krstić

Predsednik pokreta „Evropski put – Basta“ Rade Basta pozvao je rukovodstvo Srbije, predsednika Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića, da ozbiljnije razmotre uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji zbog agresije na suverenu zemlju Ukrajinu.

Kako navodi Basta, Srbija više nema vremena za čekanje, ne smemo da propustimo još jednu priliku da se svrstamo u red civilizovanih zapadnih zemalja.

– Ne treba brzo i nepromišljeno donositi odluke. Ali ne treba ni kasno. Srbija 30 godina kasno donosi odluke koje su u interesu Srbije.

„Kasno Marko na Kosovo dođe“ je naša gorka sudbina. Zato hitno uvedite sankcije Rusiji i konačno usmerite Srbiju ka pravim vrednostima.

Pogubna politika vođena je 30 godina i narod više to ne želi. Našoj deci treba dati sliku normalnog zapadnog i uređenog društva jer deca od pre 30 godina, nažalost, ne znaju šta je normalno društvo. Evropski put Srbije nema alternativu! – poručio je Basta Vučiću i Dačiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari