Rade Basta za Danas: Treba dati dozvolu TV Nova i smeniti REM, ostavku neću dati

Ostavite komentar


  1. Хм, логично размишљање. О свему осим онога “ доста више са Русима“ Баста је мало „изтрипован западом“ па је више он у демагошком фазону него окретање Русији. Свет се мења, нестаје хегемон. Топи се. БРИКС је будућност цивилизаje.

  2. Prosto ne mogu da verujem da je covek mogao ikad biti u Palminoj stranci.

  3. Rade je bio vlasnik Moskva invest doo. Njegova rec i doslednost su upitni

  4. Posle 30 godina blata,napokon da cujemo normalnog politicara…Ne mogu da verujem da,ovakav postoji u Srbiji.

  5. Bravo Basta ! Ima hrabrost, potrebna je istrajnost. Sastav REMA se mora promeniti i omogućiti nacionalne frenkfencije N1 i Ns, ostaviti Gašića jer mu je Bog izabrao zanimanje a ne Vučić. Država je uložila u njegove specijalizacije. Koga Bog podrži taj opstaje. On će poboljšati će rad policije i tek će se u karijeri dokazati.
    Vulin i Selaković moraju biti uhapšeni. Sa advokatskoj mafijom i javnim beležnicima napravili su spektakularne pljačke nepokretnosti, uknjižene korupcijom u katstrima iako su na LN upisane zabeleže da se vode sudski postupci o svojini.
    Vučić će dočekati da ga studenti jure metlama. On je politički mrtav. Čovek bez dostojanstva neće iz dvora jer se ponaša kao car. Car koji je go 100%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.