Radić: Kurtijeva najava o uvođenju vojne obaveze je direktan izazov Srbiji

Ostavite komentar


  1. Radiću,ti prvo da ideš na predavanje kod Lazanskog i Drecuna,pa da omirišeš neko ratište,ili bar neku vojnu vežbu bilo gde,onda lupetaj nešto.

  2. Od toga nema nista, to je samo jeftin politicki trik. Prvo, oni nemaju para za to, njihova kasa je prazna.

  3. Interesantno je da samo prema Hrvatskoj,srpski politicari(vecina) nemaju teritorijalnih pretenzija.Od 95 god pa na ovamo nikad nisam slusao ilji citao izmedju redova da je Srbija voljna da se vrati u Krajinu ilji na onoj cuvenoj ljiniji Karlobag,Virovitica.Dok za ostale teritorije-drzave,svakodnevno budemo bombardovani izjavama o otcepljenju Republjike Srpske,o tome da ima Crne Gore ali da nema Crnogoraca,sve do toga da cete sutradan biti u Prizrenu i sllicno.Samo coravi ne vide ili ne osete da to rade samo zbog ocene da su BiH,Crna Gora ,pa i Kosovo nedorasle odbraniti se od Srpske Vojske.Secanja kako smo prosli sa srpskom vojskom su jako sveza,a srpski politicari dodaju jos i ruski eljement i svakodnevno opremljenjem ruskim ostaljim naoruzanjem.Izgleda da Srbiji nije bilo dovoljno rata i to nece ostati bez odjeka u susednim drzavama.

  4. Jaka analiza Radiću. Pa okruženi smo NATO paktom. Najveće donacije dolaze od njih, bez obzira što se ruska milostinja prikazuje na svim televizijama. Oružija na Kosovu koliko hoćeš dok naša vlast razoružava građanje tupavim i neustavnim zakonima. Pusti narod da se lakše naoruža i ne brini ko će da brani zemlju i da li će neko da nam preti. Ovako svi se obučavaju i naoružavaju, a kod nas samo vojska, policija i krimosi imaju oružije.

  5. Legitimno pravo i unutrašnja stvar svake države je da ima ili nema obavezno služenje vojnog roka,kao i da ima pravo na sopstvenu profesionalnu vojsku.Ako neka buduća vojska Kosova predstavlja problem Srbiji onda je ta ista Srbija zrela za vojni otpad! Srbija okružena NATO-om a sporno je Kosovo?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.