Radikali nisu dozvolili Davenportu da predstavi izveštaj

Sednica Odbora za evropske integracije, zbog protesta desne opozicije, odložena

Ostavite komentar


  1. 30 g ista ikonografija SPINOVANJE eto Devenport upravlja Srbijom, a Srbija RUSKA GUBERNIJA.
    Za tih 30 g narod MASOVNO EMIGRIRA na Zapad a ne u Rusiju….
    Već smo najstariji narod u fazi izumiranja
    i šta i dalje da slušamo te rusofilske laži…
    kad poslednji izađe iz ruske guberije nek ugasi svetlo!

  2. Lako je ovima iz SNS-a, pozapošljavali kompletne familije, dosegli nezamislive visine (neki čak i ministri) da sada daju dobrodošlicu čoveku kojeg je njihov gospodar onomad nazivao zlikovcem – kažem, alko je njima imaju plate i slušaju … a šta ćemo mi ostali, bez primanja i to u eri najvećeg rasta BDP-a, najmanje nezaposlenosti ??? … itd, itd ..izrečeno od Bata Bale na velikim monolozima …

  3. Dosta vise sa terorom ovih prostacina imigranata iz BiH. Oteklom i prezderanom Seselju oduzeti drzavljanstvo i deptrovati ga preko Drine u zemlju rodjenja. Krajnje je vreme da se Srbija resi ove mentalne i fizicke nakaze.

  4. ..sramota!..,sramota je sto nam takvi kriminalci kroje sudbinu i sto su za zakon u ovoj zemlji nedodirljivi..sramota je za ovu drzavu sto ovakvi uopste sede u skupstinskim klupama i sto se vec vecina njih nije nasla u Hagu ili bar u drzavama iz kojih su dosli..sramota me je drzave i ljudi koji je predstavljaju..
    Srbija u NATO i EU!

  5. Zaista, je povređeno dostojanstvo Skupštune. Ali koje? U biserima SNS vlasti ostaće upisano i da su današnji parlament sveli na parlament kolonije Britanskog kraljevstva. Tamo je matrerijal deljen na engleskom. Ništa im nije sveto. A za zamenu teza su neprikosnoveni.

  6. U parlamentu Srbije tzv.naprednjaci na proevropskom putu su vecina u odnosu na proruske prostake radikale.Ipak,cula se samo manjina.Da li je to vecina pazljivo slusala i uzivala u porukama koje danas javno ne podrzavaju.Ali,prijatno ih je slusati.
    Dakle,sramota je kako smo se ponasali prema prijatelju.Manje zbog g.ambasadora a vise zbog Srbije koja izgleda kao pijani ludak a ne drzava,pa jos na evropskom putu.

  7. Чедомир Новановић је и нехотице погодио суштину кад је рекао да је Мајкл Девенпорт "ovde došao da radi svoj posao". Попут усташе Жила Фригановића који је у Јасеновцу почео да коље светог новомученика Вукашина из Клечаца, одсекао му нос и ухо, а овај му рекао "само ти, дијете, ради свој посао“. После је Фригановић полудео.

  8. Srbija se od 1945 duboko promenila demografski. Vrhunac je kraj 80-ti, kumovski tandem Seselj -braca Draskovic i gomila slicnih koji danas vladaju Srbijom. Zatim dolazi 1999.Svi smo pod istom sljivom s koje smo dosta grana pojeli. Sledeci izvestaj "napredak" -Srbije dobice preporucenom postom.

  9. Kljucno pitanje zasto u izvestaju EK nema slovo o Hercegovackoj? Sreca pa su bile kamere inace bi ga lincovali..naravno uz precutnu saglasnost SNS-a jer ovde nista ne moze dok neko ne aminuje! Nadam se da je Devenportu bilo isto neprijatno koliko i nama kada smo videli da ih ne zanima Savamala i pravna drzava…price o napredku Srbije…videli smo kako napreduje..bas bas napredno!

  10. Nema šta tražiti u toj sali Devenport. To je prostor za rad narodnih poslanika a ne za promociju nečije strane politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.