Radikali održali "Marš nacionalnog ponosa" u Novom Sadu 1Foto: Fonet/Božidar Petrović

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je na mitingu u Novom Sadu da se na ovim izborima ne odlučuje o većim platama i penzijama, nego o tome da li će građani dozvoliti da sva vlast bude koncentrisana u rukama Aleksandra Vučića.

On je pred više od 3.000 pristalica, među kojima je velik broj njih nosio četnička obeležja, naveo da je ubeđen da će pobediti na izborima, ukoliko uđe u drugi krug. Prema njegovim očekivanjima, tamo će se sastati sa Aleksandrom Vučićem. Lider radikala je dodao da političari lažu narod tokom predizborne kampanje.

„Obećavaju veće plate, penzije, zaposlenost, bolje zdravstvo, školstvo i svi lažu, jer to nema nikakve veze sa predsedničkom funkcijom. O tome odlučuje Vlada“, naveo je Šešelj.
On se osvrnuo i na ostale kandidate nazivajući ih pogrdnim imenima i optužujući ih za ubistva i krađu. Nakon govora, pristalice radikala su krenule u „Marš nacionalnog ponosa i dostojanstva“ sa Trga slobode, preko ulice Žarka Zrenjanina, Maksima Gorkog, Bulevara oslobođenja, pa kroz Jevrejsku ponovo do centra grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari