Radikali ostali ispod cenzusa

Sa 2,1 odsto glasova SRS nije uspela da uđe u parlament

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se gospodin Seselj povuce iz politike. Povratkom iz Haga je stvorio veliku euforiju i 2016. je dobio 8,5%. Posle toga prestaje svaka politicka borba. je. Sve je stalo, poceo je da gostuje po jutarnjim programima i prica neke nebitne stvari, i ovo je rezultat toga.

  2. Toma grobar je penzionisan pre 2 godine,Seselj Vojislav je danas penzionisan…ovog prvog penzionisao je AV a ovog drugog gradjani Srbije!Nestala je posle 30 godina Srpska Radikalna Stranka…e moj Vojvodo Seselju!

    1. Za 15-20 godina ista sidbina zadesice SNS ali i citavu Srbiju. Pregazice nas vreme

    2. Ovo je jedina lepa vest na ovim izborima, došao je dan kad više nećemo slušati uvrede Vojislava Šešelja i njegovih ratno huškačkih radikala.

  3. Pa on je običan privatnik koji piše neke knjige sa ružnim naslovima..sada može mirno da vozi džip, nastavi da gostuje po Ćirilici i programima Marića i Mitrovića, da šeta sa Jutkom, zastupa ubice Đinđića, uđe u Zadrugu ili Parove..ali zbrinuće ga AVda ovaj ne pravi probleme…apanaža se nastavlja

  4. Da se povukao posle Haga, učio bi se još malo u čitankama, bio bi veliki i nezaboravan pobednik u Hagu. Nije uspeo da savlada ogromnu ljubavi prema vlasti. Celu ideologiju srpskog nacionalizma je srozao na najniže grane svojim koketiranjem sa vladajućim režimom koja je i evropksi orijentisana. Da su nastupili sa POKS-om, ušli bi u pralament, ali Šelješ je samozvani četnički vojvoda (Đujić mu je oduzeo zvanje vojvod kada je ušao u koaliciju sa Socijalistima tj Miloševićem.) koji ne priznaje kralja i nije monarhista.

  5. Како сте радили – добро сте прошли…! Да имате морала и етике – сменили бисте одмах Главни Одбор странке и Председника, који је понајвише крив ( уз Радета Вјерицу и њено накарадно „кадровирање“…!) за дебакл странке на изборима…!

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 10

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.