Radikali ponovo traže ukidanje javnih izvršitelja

Ostavite komentar


  1. Od oca ostaje sinu,u svakom pogledu i po gabaritu,kam lepe srece da ih nema upolitici

    1. S tim da je ovaj više odžačar, što kažu vojvođani kominar.

  2. Radikali su u pravu.Te beskrupulozne bezobrazne inemoralne izvrsitelje treba ukinuti a poneke i procesuirati za prevare i mahinacije koje su ucinili uz konfiskaciju stečene imovine.

  3. Voleli ga ili ne decko je u pravu i treba to podrzati,vidim komentare o njemu a ne o onome sta covek predlaze i zasta se zalaze!
    Srbijo zato ti je ovako,svi gledaju samo ko kaze a ne sta kaze
    Covek odlicno razmislja!

    1. Ne razmišlja on ništa, nema ni potrebe,lepo se uhlebio! Ovo služi samo da izgleda kako se brine za „narod“, a platica uredno leže svaki mesec! U suštini još jedna štetočina medju političarima!

  4. Sumnjivo je od koga dolazi ovaj predlog ali je ispravan. Rasprodaja sirotinjskih stanova za dz. je ubijanje najosetljivijeg dela populacije. Neka popunjava kasu od imovine bogatih. Dva takva gospodina bi je napunila pet godina da se ne isprazni.

  5. Zahtev je čista manipulacija, traže ukidanje javnih ali ne i privatnih izvršitelja. A razlog nije humanitarni rad radikala već populizam, zakon o prinudnoj naplati postoji i primenjuje se u svim normalnim zemljama. Problem je što se ovde koristi selektivno, bogati su nedodirljivi a posebna je priča što među izvršiteljima ima pravih kriminalaca. Znači, ne treba ukinuti prinudnu naplatu i izvršitelje već treba da se radi po zakonu!

    1. Ocigledno nema ko da radi po zakonu. I, naravno, radikali su majstori populizma. I blize se izbori. Mora se preci 3%.

  6. porez na mobilnu telefoniju ,porez na oružije je čist kriminal koji predložiše radikali usvojiše socijalisti zajedno sa akcizama na gorivo i sada jure neke izvršitelje koji su 99%bivši radikali i sadašnji radikalci nema medju njima i notarima ko nije njihov opet farsa,to je takva sorta ,,logika otimačine na razne načine,,

  7. Indikativno je da takav zahtev nisu podnele ostale, navodno opozicione stranke, što ih svrstava u isti koš[ sa banditima iz SNS.

  8. Braco pravoslavci iy CG izdrzite ovaj diktator je gotov. Nasa vlast u Srbiji i dalje sramezljiva u vezi dogadaja u Crnoj gori, Valjda su dva prijatelja vaznija jedan prema drugome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.