Radio Sto plus: Đerlek obmanuo odbornike i javnost

Ostavite komentar


  1. Mogao bi da se usvoji novi Latinski naziv za sve one koji muckaju sa diplomama (Sinishitis Malitis), a epidemija se siri nekontrolisano.

    1. Šta i on je na slobodi. Falsifikovao diplomu medicinskog fakulteta? Ljudi sin bivšeg direktora Bolnice u N. Pazaru. Strašno krivično delo.

    2. Kažu da su isterali na silu devojku i bolnice koja je bila u širem regionu jedina sa zvanjem za životnu sredinu posle 20 god. Staža. Zahvaljujući njoj grad je dobio aparat za polen i postrojenje ali od zavisti djerleka i njegovog zeta i rodjaka direktora zzjz u n.pazaru na silu su je isterali u ekipi je bio i. Ćorović direk. doma zdravlja u pazaru. Bila je u tu igru uključena i očni nela i vesna infektivno. A vidi ovo šta ispliva za djerlekovog sina i da se njima ispitaju diplome.

  2. Student stomatologije zaduzen za zastitu zivotne sredine a onda za lokalni ekonomski razvoj u gradu Rasima Ljajica gde jedna fabrika nije otvorena, vec se kopa asfalt pa se poplocava. To su strateske aktivnosti naseg ministra.

  3. E bogami ima pravde radiš zlo drugima na pravsu boga i očekuješ da ti cvetaju ruže na tudjoj nesreći eto pokucala ti zima na vrata kako ate radili tako vam se vraća biće ovde još novina oko diploma mnogih pazarci dragi slobodno kažite iatina da izadje na videlo ćutanjem ih samo guramo da ovakvi idu napred od naših para BRUKA DIPLOMU DA FALSIFIKUJE SAD ĆE I FAKULTET PREDUZETI MERE TO JE KRUPNA LAŽ

  4. „sin okružnog sudije pao iz marksizma“ pukla bruka u pazaru : )

  5. Oteto prokleto Mirsade. Imali ste da puknete od zavisti ti tvoj zet dir. Zzjz nela očni, vesna infektivno, fahra pa ste počeli da je napadate svim silama. Isterali ste stručnjaka za životnu sredinu iz bolnice posle 20 god.staža da bi zetu mesto namestio i to sa srednjom školom a direktoru zzjz si zabranio da ona radi u zzjz u opštinu si sina postavio studenta na mesto za životnu sredinu i to finkciju pomoćnika gradonačelnika.
    Imate li obraza da više živite u Pazaru. Koliko prljavih stvari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.