Radnici IMT danas se priključuju Protestu protiv diktature

Ispred zgrade Vlade radnici i studenti zajedno u 18 časova

Ostavite komentar


  1. Ovo se više ne može zaustaviti Može ON da se prenemaže na TV – u koliko hoće

  2. Napokon je fokus stavljen na socijalnu pravdu oslobodjene bilo kakve ideoloske magle.Zasluzujemo bolji i kvalitetniji zivot.Samo napred!

  3. Narode urazimite se dok nije kasno bilo ko da dodje nista Vam nece dati samo obecavaju dok na vlast dodju.

  4. Srbijo, gde ste bili 02.04.
    Najgora opzicija u evropi, ovo je njihova nesposobnost.
    Žao mi pametne dece, razočaraće se , i odlučiti da pakuje kofere.
    Savet, počnite na vreme nečekajte da vas pregaze godine.
    Good luck

  5. Jos malo i cela Srbija ce se dici i podrzati studente u borbi protiv diktature. Samo napred opljackan narod je uz vas.

  6. Kako to da mi radnici IMT-a ne znamo za ovu vest a vi znate? Da nas je neko zvao valjda bi se među radnicima proširila ta informacija a ovako je neozbiljno. Inače IMT znači Industrija mašina i traktora a ne motora

  7. Protest u korist radnika IMT nije protiv diktature vec se trazi podrska Vlade za resavanje njihovih problema u fabrici.

  8. Narod se polako oslobadja straha. Shvatice da su nas zestoko potcenili , je mi nismo ni Stefanovici ni Vulini, i nema vise cutanja.

  9. Protestu bi trebalo da se priključe penzioneri jer im je oteto 10% penzija, prosvetni radnici jer im je oteto 10% od inače bednih plata, baš kao i zdravstveni radnici, vojska i MUP. Trebalo bi da se pridruže i radnici Telekoma jer im je oteto 10% zarada koje su inače manje od zarada knkkurencije a uz to moraju da izdržavaju parazite koje je SNS pozapošljavao u poslednjih 5 godina i koji ništa pod milim Bogom ne znaju niti rade osim što mešetare za stranku (pitajte Branka Stefanovića – Slinu, koliko je rođaka zaposlio). Dodatno, SNS se po svaku cenu upela da zalivadi ovo preduzeće pa je i to razlog za protest. Naravno, na ulicu bi morali i Poštari koji tek rade u nehumanim uslovima i koji su omalovaženi postavljanjem rukovodstva koje je ili u invalidskoj penziji (Krka) ili je poznato po praznoglavosti i bahatosti bez akademskih osnova zakonom propisanih za mesto generalnog direktora – Mira Petrović-Beba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.