Radoičić: Neću se predati, nemam veze sa ubistvom Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Cekaj Radoicicu, … onda ce tvoj Aca morati u Mitrovici da nadje novog asistenta za kontrolu kosovskih Srbs? Ako se vratis, njegovi briselski drugari ce te odmah uhapsiti. Nevolja, …

    1. KO je dojavio Radoicicu da ce biti uhapsen I zasto je jedini pobegao?KO mi je iz vrha Srbije dojavio da ce biti uhapsen.? Sta to krije Radoicic I started zna o umedanosti Vucica? Javnost u svetu je upoznats o ovome I istina se me moze sakriti.Sada ce uslediti zahtev Interpola za izrucenjem Radoicica I nadamo se da ce propevati o svojoj vezi sa Vucicem.Da li je Vucic nalogodavci,I da li je on dojavio da ce biti uhapsen I krije GA?

  2. Trebala bi redakcija da ponovo objavi misljenje gospodje Trajkovic o navedenom gospodinu da bi citaocima bilo jasnije o kome se radi.

  3. Interesantno misljenje g.Radojicica, da je neko zeleo da ga ubije i da bi to mozda pokusao u zatvoru u Podujevu, ako se preda. A dali je ikada Radoicic pomislio posle namesetnog zatvora Oliveru Ivanovicu, da je neko mogao i njega da ubije. I da se i Oliver Ivanovic borio za KOsmet, pa je ipak pristao da se preda kosovskoj policiji. Ako je ziveo u Mitrovici, i trazi ga kosovska policijja, red je da se kao Oliver prijavi organima koji ga traze i dokaze da bas nikakve veze nema sa ovim ubistvom. Pa nije valjda kukavica, jer svi na Kosovu, cak i Haradinaj smatraju ga opasnim likom..

    1. Možda on nije junačina, ali na KiM trenutno nije vreme za junačenje. A ko su prave junačina pogledajte na snimku nadzorni kamere na ulazu zgrade gde stanuje Radoičić.
      Ja sam izbrojao 60 (šesdeset) specijalaca ROSU u pancirima sa nekoliko štitova i spravama za razbijanje vrata, naravno svi naoružani tzv „Dugim cevima“…
      P. S. Ako ste već objavili Radičićevo saopštenje zašto niste i video koje je bilo uz saopštenje.

    2. Da, to je taj strašni kriminalac koji je pokušao da izbegne zatvor zbog ubistva Ivanovića pa je zahvaljujući krimosu Vučiću ekspresno ušao u politiku i u njegovu mafijašku partiju na Kosovu. A sada kada ni to ne pomaže, krije se kao pacov kod pajtosa Adreja i bolesnog mu brata AV. Samo ni tamo nije siguran, znaju huligani AV i Andrej da je Radojičić nezgodan svedok. Može biti da Radojičiću otkažu kočnice na audiju, ili slučajno padne sa balkona dok bude zalivao cveće u nekoj od vila negde na Dedinju. U svakom slučaju, niti jednom poštenom Srbinu taj ubica i kriminalac neće nedostajati. Vučići, huligani, nećete još dugo ! I vi ćete morati u bežaniju, put Moskve ili Minska…Zavisi koja od te dve zemlje manje uzima reket, da vam barem nešto ostane što ste opljačkali. A za vama će i pajaci Vulin, fikus premijerka, Dačić, Dodik, onaj keramičar iz DB-a, Drašković, Nikolić i žena mu „umetnica“, a ni Gojkovića i direktor Bajatović se ovog puta neće izvući, kao i brojni „analitičari“ i „novinari“ ! Kada narod uzme motke u šake teško vama …A „demokratski“ Zapad vas je već pustio niz kanalizaciju ! I njima ste se ogadili tako krezubi i nepismeni prevaranti.

    3. Najbolji „drug“ Gospodina Vucica je ovaj covek, svi Srbi koji zive u Kosovo se plase od njega, on je kriminalom radnjom pravio je ime za sebe kao najsnaznji zlocinac Srpskog naroda u Kosovo a vas presednik je njegov najbolji drug, kod nas se kaze kradlivac je najbolji drug sa kradljivcem, mafias sa mafiasem itd.

  4. Cela Srbija zna da je nalagodavac Aleksandar, i javljeno čovrku da beži, jer su izdali svoj narod i zemlju.. I treba da odgovaraju, jer to i vrapci znaju.

  5. e tu je razlika između tebe i pokojnog ivanovića. on je ostao na kosovu iako je znao da će da ga hapse a ti si pobegao kao poslednja …..

  6. I tebe bas hteli da ubiju, te si sam pobegao. Pa so nisi dojavio i ostalim da .pobegnu.? Kako da ti verujemo da te ne traze bas zbog ubistva.? U Sbiji ti to veruje Vucic , Djuric i Vulin i niko vose.

  7. Kosovski „krimosi“ na okupu, Srbija odnosno ova okupirana zemlja postala je „sigurna kuca“ svim kriminalcima u regionu a verovatno i sire. A domacin te i takve „sigurne kuce“ jeste upravo Aleksandar Vucic po ugledu na njegovog malo starijeg brata a verovatno i mentora Mila Djukanovica.

  8. Haradinaj je dolazio skoro svaki dan u kafić“Gray“koji drži dotični i naravno da mu je on dojavio da će biti uhapšen ili je pukla krimi ljubav!
    A junak je da šamara gradonačelnike i njihove pomoćnike u sve 4 opštine na severu ako ne rade kako oni kažu…Zorana Todića i Radoša Mihajlovića gradonačelnika i zamenika je redovno fugovao,kad god ne urade po njegovoj volji nešto!
    Pozzzzz iz Leposavića!

  9. Da li je pismo ovog građanina moglo da bude objavljeno u svim medijima a da ga Vučić nije napisao ili barem odobrio? Da li je Vučić na pregovorima u Briselu prihvatio nadležnost kosovskog pravosuđa na severu Kosova?

  10. Te velike Pare Koje je Srbija dala za Lobiranje protiv prijema Kosova u Interpol je rezultat ovakfih Krimnalaca i Ubica da sa Brane!
    Srbska Politika nije dobra za Srbe u Srbiju a za Kosovske Srbe je UNISTAVAJUCA.
    Albanci ( i posle Toliko Zrtava i Unistavanja) pruzaju vam ruku Pomirenja ali ne sa ovakfom Politikom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.