Radojičić: Ko preživi mesto gradonačelnika može da postane nemački kancelar

Ostavite komentar


  1. Možda si postao i kancelar, u međuvremenu, gradonačelnik sigurno nikad nisi ni bio!

  2. Sta li (Da li) o vama znaju pa ste pristali da udjete u to bl…o, u politiku i budete kao na tom mestu ili ste to zeleli ovako ,malo da vidite kako je? Mnogo doktora i doktorki je uslo u politiku, neki glume opoziciju neki poziciju ali mnogi od njih nemaju razloga da budu u politici, a zasto su ja ne znam?

  3. Koja je ovo pojava, kako nije sramota bio je mis cetiri godine i primao platu od nas poreskih obvezika, kakvo licemerje nema reci osim da podelim svoju ogorcenost

  4. Ti nemas taj problem,svaki put kad te vidim na tv ja se neprijatno osecam kad vidim sta covek sebi moze da dozvoli. Pade mi Sipovo nesto na pamet.

  5. Vi g.Radojicicu bili ste Gradonacelnik samo na papiru. Grad je vodio bivsi policajac Vesic. I sta cemo sad.

  6. Tačno, svi smo ovih godina videli koliko se čovek napatio. Koliko je kućica za vrapce napravio svojim rukama. Trebalo je sve to postaviti na drveće. A ono retko, daleko jedno od drugog posle vesićevih intervencija. I još…pa ne znam ništa više što je uradio.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 8

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.