Radojičić: Suludo koristiti poplave u političke svrhe

Ostavite komentar


  1. A 2014 AV nije koristio poplave za licnu promociju? On ne izgovara i ne radi nista drugo osim populizma najnize vrste. Dobro, i materijalne koristi za sebe i svoje sledbenike.

  2. Ma neka voda odnese ceo Beograd i presednika i vladu i sva ministarstva. Onda ce mozda krenuti ostatku Srbije zivot na bolje.

  3. Volsebnom gradonacelniku Beograda jedna pitanje. Kada se vasa SNS eskadrila hvali tako sto oreseca vrpce za postavku semafora, javnih wc, za izgradnju jeftinih stanova , za nakaradno uredjivanje grada to je po vama politicko pitanje a kada vam jedan jaci pljusak pretvori grad na vodi i time napravi materijalni horor , jer sistem kanalizacija nije u funkciji Gradonacelnicezar zar to nije pitanje za gradske oce koji su na vlasti.. Podsecanja radi, vi ste bili politicki kandidat ..

  4. Verovatno si uspeo da završiš medicinu pošteno, ali to ne zanči pamet, već mukotrpno bubanje. Očigledno da ti je inteligencija ostala negde usput. Kako možeš da sveki dan ideš kući i ručaš sa porodicom kada si u stanju da zarad ličnog interesa ovoliko lažeš. Svakog normalnog i poštenog čoveka bi bilo sramota.

  5. Na nasu zalost ovaj covek nista ne razume, a bavi se politikom i on je gradonacelnik potopljenog grada. Idi u kliniku i tamo radi ono sto znas, a odmaraj se u bespravnoj vikendici na Zlatiboru i ne pricaj gluposti.

  6. Gospodine Radojcicu, vasa stranka se hvalila izgradnjom fontane na Slaviji a sada vam je prilika da se pohvalite da su uz vas i elementarne nepogode jer tolko ima otvorenih fontana, gejzera po Beogradu koje ne morate da platite..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.