Radomir Lazović: Nužno formirati ZSO i to ne bilo kakvu, Vučićeva politika doživela debakl

Ostavite komentar


  1. Ne moze bilo kakav ZSO gospodine zato ato nece nikovise jos jednu RS u balkanu. Pise dobro kakve nadleznosti moze da ima to ZSO. Znaci to je nestovise od drusvto vatrogasaca. A ako nam se to ne svidja onda to je nas problem. Ili ce ti ljudi na KiM da saradjuju sa Albancima u kosovskoj drzavi ili neka dodju u srbiju.

  2. Pa ZSO dolazi iz Briselskog sporazuma koji je Vucic dogovarao i kako se to onda moze nazvati greskom?

  3. Pojavio se „patriota“ koji kao mnogo brine za KiM. Vučić nikada nije I neće doživeti debakl.

  4. Nije Vuciceva politika o KiM dozivela debakl vec medjunarodna zajednica dopusta Kurtiju da ne postuje sporazume .

  5. Srbija nema ni razvojnu politiku ni novac kojim bi vrsila svoje obaveze prema stanovnistvu u Srbiji, i nije sposobna za sprovođenje ma kakve politike napretka na Kosovu. Tacnije, o tome i ne odlučuje, ni poziciono ni opoziciono, niti ima kapaciteta. Ono sto se pak kao numerang desava u Srbiji, je ugrozavanje sopstvenog stsnovnistva i drzavljana besposlicom, bedom, ino zaduzivanjima, rasprodajom teritorija, troskovima besmislenog broja partija u kojima se finansiraju neproduktivni faktori nazovi politika. Nijedna „opoziciona“ stranka teoskova budzeta nikada nista nije ucinila za ljude bilo na kosovu bilo u Srbiji, nitibima koncept zastite ili ocuvanja drzave i nacije.

  6. Odbili ste Athisarijev plan koji vam je davao samoupravu i Zajednice opština i još ste ga proglasili budalom. Sada nećete dobiti baš ništa

  7. Jedino. Je vuk Drašković i SPO prihvatao sa dodatnim ispravkama.ali Srbi nisu hteli da sarađuju.to je bilo odlicno rešenje….ali Nasi nesposobni političari su sve odbili….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.