Radomir Lazović otkriva za Danas šta će dalje opozicija nakon što od Bastaća nije dobila odgovor 1foto FoNet Zoran Mrđa

Mi nećemo inicirati dalje razgovore, a na Bastaću je da objasni zašto ne prihvata predlog – kaže za Danas kopredsednik Zeleno-levog fronta i nosilac liste „Biramo Stari grad“ Radomir Lazović, nakon što od lidera liste „Čuvari Starog grada“ Marka Bastaća nije dobio odgovor o formiranju vlasti u toj beogradskoj opštini.

Lazović za Danas ističe da stoji pri stavu da je njegova koalicija učinila sve da se formira vlast u Starom gradu, a da je nosilac liste „Čuvari Starog grada“ taj koji „odugovlači“.

– Što se nas tiče sve smo uradili da vlast bude formirana. Bastać odugovači, razvlači i razvodnjava. I to treba ljudi da znaju – naglašava on, nakon što je sa predstavnicima koalicije „Biramo Stari grad“ održao konferenciju za medije na kojoj je saopštio da od Bastaća nije dobio nikakav odgovor.

Lazović je na konferenciji istakao da ukoliko Bastać formira vlast sa Srpskom naprednom strankom može se smatrati da se radi o jednoj vrsti izigravanja volje građana koji su glasali za promenu vlasti.

Podsetimo, lista „Biramo stari grad“ dala je Bastaću rok do ponedeljak da im odgovori na predloge oko formiranja većine.

Bastać se još nije oglasio, ali je ranije naveo da je neozbiljno postavljati ultimatume i da „Biramo Stari grad“ odgovor neće dati u zadatom roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari