Radomir Nikolić: Neću da razgovaram za “Glas Šumadije”

Ostavite komentar


  1. Aman urednici, ČITATE LI VI OVO ŠTO VAŠI NEPISMENI NOVINARI NAPIŠU. Kod lektora ovaj tekst pa tek onda postavite online !

  2. Nicije nije gorelo vecno a izbori se priblizavaju. Nije ni cudo da je frustriran a ponasa se kao mali Trump! Sada su mediji krivi za njegove radnje!

  3. Šta bre hoćete? Pa Radomir je ubedljivo pobedio, po anketi CESID-a, u takmičenju za najgoreg gradonačelnika u Srbiji. Svojski se „trudio“ i na kraju pobedio. Bar je momak u nečemu prvi.

  4. Zašto ste objavili sliku gradonačelnika iz kancelarije kad imate slike sa terena sa sve kamenom temeljcem. Pa ljudi moji, ima li negde na svetu da se kamen temeljac petospratne garaže polaže na 10m od prozora novog stana pored buduće garaže u kojem sigurno živi neka porodica. Gde su urbanisti, ekolozi, gde su zeleni, gde su ljudska prava, gde su studije uticaja na okruženje ? Postavite na ovu stranicu nove slike sa terena i pitajte stanovnike u bloku da li im treba garaža do prozora i da li znaju da će im stanovi izgubiti na vrednosti a zdravlje biti uhroženo zbog zagadjenja i buke ! Kragujevac vode amateri i sva sreća da će uskoro izbori !!!

  5. O ovoj temi bi trebalo samo oni koji su iz KG.O njegovoj stranci i predsedniku i svima mislim sve najgore.Ovaj ništa nije ni bolji ni gori nego Stevanović i njegove lopine.Niko ,pa ni silni komentatori na svim portalima ,koji su većinom isti kao i botovi SNS-a i samo se razlikuju po tome što nemaju para za sendviče i po hiljadarku,dakle niko ne pominje promenu sistema lopovskog,a pre svega izbornog sistema.Dok se to ne desi, i dalje će da bude samo -sjaši Kurta,a uzjaši Murta,niko nizašta ne odgovara iako jedni za druge tvrde da su lopine,što naravno i jesu SVI.Glavni krivac je narod,koji sve to trpi kao stado ovaca,i nikad nam i neće biti bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.