Radomiru Nikoliću stranka izmiče stolicu vlasti

* Vladimir Pejić: Lokalni rezultat nije dobar pokazatelj podrške na državnom nivou
Opozicija traži vanredne izbore u Kragujevcu nakon poraza SNS u mesnim zajednicama

Ostavite komentar


  1. Taman ih krenulo – mama milionski EURO donaror, tata Mahatma Gandi, a on naslednik kao Kim … za imovinu i zakon – NE PITAJ, … i sada nema toga više ?? – MA JOK, nagodiće se oni da zbog budućnosti naroda nastave krvopijanje !!! .. jer su isti kao i onaj koji im to omogućava.

  2. Nikokic je legalni gradonacelnik i to je. Legimitet u Srbiji nikada nije bio bitan. Setimo se Verkovih jaganjaca za Djurdjevdan,Krst na kruznom toku, auto-put bez upotrebne dozvole, Fiat koji nista ne placa. Od gorih ka najgorem…

  3. Pa to je samo pokazatelj sta gradjani Kragujevca misle o Radomiru Nikolicu i njegovoj bulumenti. Njemu vise ni Vucic ne moze pomoci… tacnije on Vucicu zestoko obara rejting u Sumadiji. Ako to do sada nekome nije bilo jasno… eto sada je apsolutno potvrdjeno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.