Radonjić: Ne zna se sudbina novca za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Sobzirom da ima ovakvih „dušebrižnika“ za očekivanje je da će se uskoro oglasiti i reći sve o sudbini novca koji je išao za KiM. Oni vole dramu, to im je duševna hrana

  2. Ako nismo znali, saznaćemo od Radonjića. Čovek voli misterije pa ih zakukulji i zamumulji da budu još tajanstveni a istina je svima znana, gde se i kako ulagalo na KiM.

  3. Prazne priče! Statistika je alat pomoću kojeg tumačimo stvarnost, a prema svim statističkim podacima Srbija je danas neuporedivo bolja i uspešnija, nego pre deset godina, u vreme postpetooktobarske vlasti

  4. Ti to tako otresito i samouvereno, kao da smo sa sadašnjom opozicijom dok je bila na vlasti ziveli blagostanje pa nam dosadilo.

  5. Svesno iznosite laži i obmanjuju narod, radeći protiv Srbije i KiM. Spremni na sve kako bi destabilizovali Srbiju.

  6. Zasto su 3 funkcionera SNS u Batajnici teski bogatasi a naselje u fazi totalnog raspada TO ISTRAZITE

  7. Tuzite Kurtiju, pa da njegova „profesionalna“ policija proveri ove navode. Taman da odmore od prebijanja Srba na severu i da se pozabave ovim stvarima, a posle da nastave da obezbedjuju sverc heroina u Evropu.

  8. Zna se gde ide ova sudbina Srbije i Kosova a to je vreme u Budućnost novu za Mir i stabilnost zahvaljujući Predsedniku Aleksandru Vučiću.

  9. Kakvu glupost opozicija objavljuje. Opozicija je leglo lažova i nasilnika

  10. Koliko ste vi zabrinuti u opoziciji a novinari n1 i danasa zli

  11. To treba istražiti. Ogromne su to pare.
    To je kamen oko vrata Srbije. Da li postoji istraživačko novinarstvo ili je samo za napad na vlast.

  12. Botovi umirite se. Rekao predsednik da godišnje na KiM odlazi 700.000.000 evra. U SFRJ je ta ista pokrajina koštala dnevno milion dolara. Pamet u glavu.

  13. Evo odmah krenule teorije zavere. Dokle bre više? Ništa nije sakriveno sve se zna.

  14. Kako se ne zna? Pa postoji izvestaj Anketnog odbora…Zasto novinari ne zavire malo u njega?Dobro stivo za letnje dane, a i inace..

  15. Pa i Vulinova tetka je iz kosovske Kanade da nekažem da je pokrao novac kad je bio u kancelariji za KIM. ŠTO NIKAD NIJE POKAZAO PASOŠ SA DVADESET ČETIRI PEČATA CARINE SA PRELAZA U MAĐARSKU?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.