Radosavljević (SDS): Telekom preplatio Kopernikus

Ostavite komentar


  1. Sta mislite zasto. Vrlo je prosto. Mozda su kroz ovu transakciju tzv. KUPOVINE Telekoma neko o trosku drzave izvrsio konverziju vlasnistva od 20 odsto akcija u Telekomu Srbije, koje su ranije bile u posedu grckog OTE-a.
    Tipicno za ovdasnje politicke marifetluke. Izvedes predstavu kako hoces da prodas ceo telekom, a otimas samo ono sto ne bi terebalo, ali mozes. I to sve lepo upakujes u pricu o kupovini Televizije Prva.
    I sta zakljucis. Nit je Telekom akcionarsko drustvo u pravom smislu, nit su televizije prve, niti su tajkuni poznati i nepoznati preduzetnici. Samo se pare prebacuju iz Srbije u inostranstvo. Bolje receno peru. A, peraci se glodju i povremeno menjaju. Jer, kao sto rece Sojic u tv seriji oni pretacu med i stalno lizu prste
    A, ostali gradjani nek pocrkaju gladni ko ih sisa. Njihovo je samo da vracaju dugove koji su obi PERACI napravili do kraja zivota. I njihove dece takodje do kraja zivota. Pa ti vidi kakav je to zivot, i u kakboj drzavi zivis.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.