Radulović : Ako je izlaznost na izborima niža od 40 odsto onda je Skupština nelegitimna

Ostavite komentar


  1. Koliko god tacno procenata da bude izlaznost, ako prava opozicija istraje u bojkotu vlast ce biti nelegitimna. Izlazak na izbore gde bitange ucenjuju, prete, tuku i kradu je budalastina i davanje legitimiteta kriminalcima. Bojkot i nista drugo, bar dok svi gradjani na medijima ne cuju za Savamalu, helikopter, doktorate, fakultetske diplome, bracu, tate i mame, Jovanjice… Kad svi glasaci budu saznali sta bagra sve radi, videcemo onda koga ce zaokruziti. Dok se sve ne sazna, bojkot.

  2. Kukavice i čkice ne smeju da izađu na izbore pa se kriju iza bojkota. Nastavite samo da pljujete po drugome a nemojte ništa da radite da bi pridobili narod da glasa za vas. Od praznih priča i pretnji se ne živi.

  3. Ako se uzme da je Radulovićev procenat izlaznost relevantan onda je referendum u Makedoniji neligitiman iako zapadni lažovi kažu da daje jasnu opredeljenost naroda.

    1. U Makedoniji izaslo oko 40% kako treba Glasalo 90% sto znaci da je izaslo I 70% referendum bi bio uspesan prema tome ne lupetaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.