Radulović (DJB): Bojkot jedini način da se dođe do fer izbornih uslova

Ostavite komentar


  1. Najbolji je fazon kad prvo malo govori Radulović, pa onda malo Stamenkovićka – kao, tako nije jednoumlje u stranci. Jok i nije. Dvoja usta, jedan mozak.
    U snsu su 100 usta jedan mozak, a u Dosta je bilo evo vidimo ipak veliki napredak.

    I neka neko gospođi objasni da EU nije počela da se raspada, već je vrlo uređeno i uz obostrani dogovor, jedna država od 28 izašla iz EU. Bez tog dogovora ne bi ni mogla izaći.

    Ako ne zna šta je to raspadanje, eto može da pogleda u svoju stranku – e, to je školski primer.

  2. Pa vi i sami niste sigurni sta da radite.Jedni za bojkot a drugi da idu.Kako li bi ste tek vodili vladu?

    1. Propast se vidi koliko Poreznici i komunalne policije deru radjane Srbije u ovoj bedi i muci a mi pricamo kako nas Evropa i zapad reketiraju. Nema vecih bezdusnka i otimaca od sadasnje vlasti. Pune budzet tako sto skidaju kozu sa ledja gradjanima i tako se hvale sa uspesnim budzetom. Mala i srednja preduzeca su vecina upropastena. Dolaze strane kompanije i rodjacke i kumovske veze medju velikim firmama dele plen dok svi ostali grcaju u bedi i siromastvu. Sa platom ne mozes da opstanes ni 15 dana ostatak je stradanje i pozajmice do duznickog ludila. Poljoprivreda unistena mladi beze strasno.

  3. Kako je osveženje slušati ovo dvoje. Pogađaju u centar.
    Naravno da EU i USA sa Vučićem na vlasti ostvaruje sve svoje ciljeve u vezi sa Srbijom: 1.nezavisno Kosovo, 2.populaciono i ekonomski oslabljena Srbija =oslabljena Rusija 3. izvor najjeftinije relativno kvalifikovane snage

  4. Bojkot je samo izgovor. Ako bojkujes i ne izadjes na izbore,ne ucestvujes i nemas podrsku gradjana! Izbori ce biti fer izasla opozicija ili ne! Na njima je. Samo neka se ucute i ne ‘samaraju’ sa filozofiranjem !

    1. Nije izgovor nego stav , a vi u SNS-u šta vam smeta bojkot jer biće 250 vaših poslanika i neće biti nikog da vam smeta, pa vladajte i radite šta hoćete.Što čitaš izjave drugih i drugačijih ako te smaraju , ja npr. čim u članku vidim nekog iz plejade političara koje ne varim ni ne počinjem čitati već zarolam na nešto drugo.

  5. Gospodine Rduloviću, kako Vam uslovi izbora 2008, 2012 nisu smetali, a isti Vam danas ne odgovaraju? Samo tada nije bilo medija koji su naklonjeni opoziciji, a danas opozicija ima dosta elektronskih i štampanih medija.

  6. Čovek koji je pola života proveo u zapadnim demokratijama, gde se bojkot izbora ne uzima kao opcija, podržava bojkot. Strašno!!!

  7. Tako je, ali treba skinuti oglave svima onima koji se legitimišu kao opozicija a zarad svog džepa zagovaraju izlazak na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.