Radulović (DJB): Tragikomično obrazloženje Ustavnog suda Srbije

Ostavite komentar


    1. Setimo se ovih sudija, kada Srbija ponovo bude demokratska. Svako treba da odgovara za štetu koju je naneo ovom narodu.

      1. Kad padne ova Sns bratija trebalo bi im zabranuti rad bar deset godina, proglasiti lustraciju, što je propušteno 5. oktobra i svima suditi kao udruženoj zločinačkoj družini od vrha na dole…..

  1. DJB se bar bori, ukazuje na stanje, piše inicijative. Medjutim, da li je moguće da ovakvu zemlju, tačnije predsednika Srbije, EU podržava, autokratiju bez institucija, bet tužioca, bez ustavnog suda, bez javnog servisa, sa puno korupcije i veza sa kriminalom, sa ojadjenim narodom, sa… Doći će vreme osvešćivanja, ničija nije gorela doveka, saamo nek se piše, nek se zabeleži svako ime koje je radilo loše ili nije radilo a moralo je po zakonu ustavu.

    1. Ako ste pomno, ili makar površno pratili saopštenja, video klipove, ili javna obraćanja naciji narodnih poslanika DJB uočili biste da je njihova politička poruka „suverenista“ – da EU nije bez alternative, tj.EU ima alternativu, a samo Srbija nema alernativu.

  2. „nek se zabeleži svako ime koje je radilo loše ili nije radilo a moralo je po zakonu ustavu“
    Pa šta čekamo treba na vreme već početi sa izradom tog spiska i javno ga objavljivati. Tek da se zna!.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije 8

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije

“Na Kosovu je od Srba ostalo samo ono što nema kud i nema gde. Imamo dve opcije – odlazak u užu Srbiju u koletkivne centre ili da stvari uzmemo u svoje ruke i da se izborimo za svoja zagarantovana prava, na demokratski način i tihim otporom kao što smo i radili. Kad nema mira za narod, nek nema mira ni za vlasti”, navodi u intervjuu za Danas Aleksandar Arsenijević, predsednik Srpske demokratije, nedavno hapšen zbog duvanja u pištaljku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.