Radulović kritikovao rad novinara

Ostavite komentar


  1. U izuzetno teškoj materijalnoj situaciji u kojoj većina nas živi, uz mizerne plate i penzije, ovaj predlog zaista zaslužuje naslovne strane novina. A nema ga, na naslovnicama su bile fotografije muzičke fontane, nekih budućih jarbola sa zastavama, dakle potpuno nebitne stvari za svakidašnji život i standard građana. Da nije lista Danas i televizije N1, kao i nekih nedeljnika i portala na internetu, mi građani ne bi bili ni o čemu važnom obaveštavani zato što veoma pretežna većina medija izveštava kao da živimo u Švajcarskoj. Od građana Srbije praktično se svakodnevno sakriva realan život.

  2. U skupštini se već danima ućutkuje opozicija. Oduzima im se pravo na reč, izbacuju se, kamere se prekrivaju da građani ne bi mogli da prate prenos… sve u svemu, sumrak demokratije na delu. Mediji bi mogli malo više da obrate pažnju na takva dešavanja inače svi odosmo u kanal.

  3. Kada su to udzbenici bili besplatni?? Da se nije igradila fontana, onda bi se zalili kako se nista ne gradi u Beogradu i kako grad ne lici ni na sta!

  4. Nije Radulovic kritikovao rad novinara vec njihov/vas nerad, a argumentovana i civilizovana kritika je uvek dobrodosla, nezavisno od koga dolazi. Ako smatrate da nisam u pravu, molim vas da napravite clanak i objasnite vasim citaocima ko i pod kojim uslovima ima pravo na kritiku novinara.

    "Da li ste izveštavali o besplatnim udžbenicima? Ne. Kada pogledamo malo kako to izgleda, u medijima, na naslovnim stranama nigde toga što radite nema, a sigurno ima mnogo kolega koje umeju da vode računa o tome", poručio je novinarima Radulović. "Vi ćete raditi šta ćete raditi, dodao je on, ali nema nijednog članka u novinama i to govori o potpunom medijskom mraku." – Na konstataciju novinarke Politike da njen današnji tekst upravo govori o njihovim predlozima, Radulović je uzvratio da je taj tekst sramota i manipulacija."

    * Tekst Mirjane Cekeverac se moze videti na sajtu Politike, naslov Prosvetni zakoni podelili poslanike (http://www.politika.rs/scc/clanak/389225/Prosvetni-zakoni-podelili-poslanike) i uveriti da nema nijedne reci o predlogu DJB da se svoj deci obezbede "besplatni" udzbenici, prevoz i uzina. Kada novinarka kaze da je pisala o predlozima DJB, a ti predlozi se ne mogu procitati u njenom tekstu zar to nisu sramota i manipulacija?

  5. Pa vaznije je bilo da RTS objavi kako je palma u jagodini prodavao svoje fotelje na licitaciji. Koga briga za tudju decu!

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.