Radulović: Oni koji su u Srbiji uveli protivustavne mere moraće krivično da odgovaraju

Ostavite komentar


  1. Bravo Radulovicu, samo nastavi tako. Sramota je da u ovo vreme ogoljene diktature vajni „opozicionari“ sede u misijim rupama i cute. Sta je sa Cankom, Cedom, Sapicem, Zivkovicem, metlama i evropejcima… pojela maca jezik? No to je vec njihov problem. Tvoj problem je da ostanes glas razuma za nas koji jos mislimo svojom glavom. Za sada, bravo!

    1. Koji opozicionari? Ako mislis na bivsi demokratski front tj. zute pa oni su svi njegovi. On sprovodi njihovu politiku samo agresivnije. Cak nekima SNS skuplja potpise da mogu izaci na izbore. Zato sad I spustaju cenzus zbog njihovih satelita da ih uguraju u skupstinu. Seselj I ekipa zna se, cute zbog licne koristi. Bosko Vucic 2. Valjda je sad svima jasno da je DJB jedina prava opozicija koja radi u interesu naroda.

  2. Samo kad bi radili u tužilaštvu i sudu. Nama država ne trebajer nemamo pr ustavni sud.

  3. Cestitam vam Radulovic na gradjanskoj hrabrosti da jedini iznosite precizno razotkrivene prekrsaje aktuelnog predsednika sns-a. Niko iz opozicije nije zu vas, niko iz medija. To veoma recito govori gde se i medju kakvima nalazite vi i svi mi sa vama.

    1. Bravo za g. Sasu! Nadamo se da ce doci kraj bahacenju jednog coveka i ove kamarile oko njega. Kod nas je prakticno uvedena apsolutna monarhija , gde jedan covek odlucuje o svemu.

    2. U pravu ste gospodine Jovane, slazem se sa Vama! Mi nemamo slobodnih medija!

  4. Nisu to protivustavne mere već preuzimanje nadležnosti koje im ne pripadaju. To je pre svega državni udar mirnim putem.

  5. Radulović (DJB) ispao najozbiljnija opozicija. Moja podrška. Mihajlo, Beograd

    1. Na svu srscu malo vas je takvih koji podrzavate ovu spodobu koji za nase doktore kaze da su nadrilekari samo zato sto spasavaju nas narod i rizikuju svoje zivote bedni ste ti i ovaj sto ga ti volis voli gati niko ti to ne brani posto ste isi u svemu a tek njegov izgled pokazhje sve o njemu

  6. A ja se iskreno nadam da ce svi oni koji sire paniku krivicno odgovarati. Avetinjski prazan KCV u virtuelnoj realnosti nekih persona je nista drugo do dezinformacija i dizanje panike. Nema ovo veze sa Radulovicem, vec da se prisetimo ko je zaista za krivicno odgovaranje.

  7. Državni udar?To znači Vučić preuzeo vlast od sebe na silu?A, možda je Ludi Radule bio na vlasti,pa mu Vučić preoteo vlast?Radule,kad je trebalo da dolaziš u skupštinsku salu ti nisi,dolazio si da tamburaš i jedeš burek u skupštinsku salu, a sad tražiš,šta?To što tražiš ja bih ti dao Prinudni Upravniče 22 firme… a taj kamenčić te žulja.Izgleda da se krug steže oko mučki u tim firmama, a poslanički imunitet ti bledi.

    1. Sta znaci ovo ulicarsko „Ludi Radule“ jel administratore ? Da nisi honorarno dosao iz udbe da pustas ovakve gadosti i uvrede ?!

      1. Bogami, meni redovno brišu komentare, ali vidim da Ljubiša non-stop jaše.

  8. Jedina ispravna opcija u Srbiji, svakim svojim potezom to dokazuje, ali koga zanimaju ispravni potezi, samo licna korist je bitna, bar sendvic, a o nekom izmisljenom poslu na drzavnim jaslama da i ne govorim.

  9. Pogledao sam video prilog Gosp. Radulovića na You Tube -Preporučujem!
    Pitanje za ‘Danas’ – Zašto neko od vaših novinara nije bio u holu skupštine da mu postave neko pitanje?? Barem ste vi jedina novina koja je (još uvek verujem) Objektivna. Hvala unapred za objavu komentara!

  10. Saziva skupstinu u vereme kada vlada virus, pa to moze samo opozicija, sramotno je samo to sto oni rade.

  11. Drzavni u dar, znas li ti uopste sta pricas? Da to niej izvedeno, sada ne bi bilo drzave, imali bi mnogo zrtava.

  12. SNS kopile SRS ne poznaje oca. Kad detenema oca, onda mu ,,dodele“ očuha tj. SPS!!! I ON poraste i postane ,,najpametniji“ i naravno jednog dana se ,,razboli“,ali hranitelji neće da mu kažu da je to šizofrenija!!! Ako mu kažu ON će otići kod lekara?!! ONI čekaju da ovaj skroz poludi kako bi oni dobili na vremenu da se prestroje!!! Komunjare nećete to dočekati,jer vas ROBIJA ČEKA!!! ŽIVELA SRBIJA!!!

  13. Ne treba talasati dok je vanredno stanje. Sazivanje skupstine bi bilo dodatno stresiranje svih nas. Manite se toga sada. Kad se zavrsi ovo stanje diskujte na skupstini civilizovanobo problemu.

  14. nisu samo protivustavne uredbe na delu već očigledno i stvaranje nekih drugih većih klasa za koje postoje posebna pravila propisi i privilegije kao recimo ova koju su g. Vulin i g. Stefanović za pripadnike vojske i policije obezbedili lečenje po banjama arecimo poštanski,bankarski i drug radnici na sajam..

    1. Još nisi ni skočio a već si rekao HOP, zato pre nego što skočiš razmisli malo da li to ima efekta i da se nisi malo zajebao?

  15. Drzava je uvela sve sto je potrebno jer drzava brine o zdravlju svoih gradjana da to sve nije sad uvodjeno nazalost imali bi mnogo zarazenih a na jos vecu zalost imali bi dosta preminulih drzava radi pravu stvar jer im zdravlje gradjana na prvom mestu.

  16. Kako to da odgovara neko ko je spasao živote gradjana koje bi bi ofrlje prokockali

  17. Da li je neko u ovoj Drzavi svestan sta bi bilo da se nisu uvele mere za borbu protiv Covida.

    1. Šta? Isto što i u Švedskoj. Ili u Italiji. Nigde se nije povećala ukupna stopa smrtnosti, samo se u nekim zemljama digla tolika panika da im je pukla ekonomija, bolnički kapaciteti, socijalno zdravlje,… I sada, kada se u Evropi smiruje situacija, i vidi da nije sve tako crno, nama se servira panika, strah, zabrana kretanja.

  18. Bravo za glas razuma.
    Apel preCednika je novi izvor prava kod nas, jaci od Ustava i svih zakona.
    Posle promena obavezna lustracija i krivicna odgovornost.

  19. Sada ste se setili i da Skupština postoji i da se tamo i donose odluke, a već više od godinu dana ne učestvujete u radu, pardon učestvujete samo na blagajni!

  20. Stojane, niko me osporava da se naši lekari i sve snage bore za zdravlje naših građana. Međutim, dr Kon i ekipa iz kriznog štaba svakako ne rizikuje svoje živote, a građani imaju razloga da sumnjaju u njihovu iskrenost. Mogu se čuti mišljenja takođe vrsnih lekara, koji se u mnogome ne slažu sa stavovima dotičnog lekarskog tima sa dr Konom na čelu. Poslušajte i te intervjue.
    A što se Radulovića tiče, on je i meni vrlo antipatična ličnost, ali vrlo razumno i argumentovano predstavlja realnu sliku trenutne situacije. Poslušajte ga malo. Samo ćemo slušajući svakoga bez predrasuda, i kritičkim razmišljanjem, uspeti da promenimo nešto na bolje. Pa makar imali i najgore mišljenje o njemu.

  21. Nije bas jasno zasto ne prenesete celu konferenciju za stampu danas,,,ocigledno da se nekom ne dopada u redakciji,,,a pratili smo zdravstveno stanje spisateljice Srbljanovic,koja je ocigledno promenila stranu,,

  22. Radulović, redak pravi patriota, govori i radi u interesu svoje zemlje i naroda, i govori istinu bez obzira koliko ona bila nepopularna u datom trenutku. Da li će narod ikad evoluirati da može da obradi ovakve informacije

  23. Tako je Radulovicu tuzba nego sta. Nije Srbija nicija prcija da radi kako mu se cefne. Zna se kako moze da se uvede vanredna situacija, skupstina mora da donese odluku tj. poslanici kao predstavnici naroda a ne neko ko je umislio da je vladar. Podrska za DJB.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.