Radulović: Pobedila kupovina glasova i apstinencija

Kandidat pokreta “Dosta je bilo” za poraz krivi neujedinjenost opozicije oko jednog kandidata

Ostavite komentar


  1. sta prtica ovaj kad je sam tvrdio da je bolje bez zajednickog kandidata opocije izaci na izbore.

  2. Radulović nam je javio ko je pobedio, a mi njemu ko je izgubio 😉

  3. Tako je. Da nije bilo bugarskih vozova Preletacevic bi bio drugi a Vucic bi morao u drugi krug gde bi ga Beli na konju belom pregazio…

  4. Tacno, Sasa, samo i Vi ste jedan od tih kandidata koji su oduzeli glasove onima koji bi mozda i pobedili. Deset kandidata na jednog koji kontrolise medije, stvarno, za cudjenje…

  5. Vučićevu pobedu pre svega treba zahvaliti opozicionim političarima, koji nisu ni za disu, i uvek su gledali samo sitnosopstveničke interese, i to svi do jednog, zatim onom delu biračkog tela koji se ponašaju kao gotovani, misleći da taj posao treba da odradi neko drugi umesto njih, i na kraju onoj trećini biračkog tela koja što zbog zaglupljenosti, a što zbog nepismenosti dozvoljava da političari te njihove mane i te kako koriste.

  6. Samo cu reci 1.4%, i sada pametuje, a da je privukao 5-6% kao na proslim izborima, sada bi imali drugi krug.

  7. Niste mogli da se dogovorite?! A ti bi kao pristao da zajednički kandidat bude neko drugi?! Zato smo i prošli tako! Sad sam glasala i nikad više! Zar se ne može doneti neki Zakon po kome bi svi građani bili u obavezi da glasaju,pa neka precrtavaju kandidate!

  8. Radulovic je sav trud ulozio zato da bi pomogao Jankovicu i Jeremicu. To se verovatno jos nikad nigde nije desilo.

  9. Ovaj je pukao načisto, sada mu je sužen nivo svesti i pomračen um, pa jedan klovn iz Mladenovca ima veću podršku od njega, koja blamaža.

  10. Da su opozicioni kandidati valjali narod bi u većem broju izašao na izbore. Manji procenat izašlih upravo to pokazuje. Raduloviću to su vaši apstinenti.

  11. Radulović je morao više da nam približi razloge zašto da glasamo za njega a ne zašto protiv drugog.

  12. Vrlo losa procena da posle neuspelog dogovora za jednog kandidata Radulovic udje u trku za predsednika, pogotovo pod ovim uslovima. Da je ostao dosledan prici o jednom kandidatu i bojkotovao izbore, ispao bi makar principijalan. Izbori su vec bili izgubljeni zato sto ni Jankovic ni Jeremic nisu hteli da se povuku u korist drugog, zarad njihove buduce politicke karijere. Ko im posle ovog debakla pruzi podrsku, stvarno svaka cast…

  13. Radulovicu vreme je da odes u penziju sa ostvarenim procentima na izborima vise ti nije mesto u politici i nemas prava bilo sta da izjavljujes.

  14. Greši Radulović. Pobedila je nesloga (nepostojeće) opozicije i bolesna ambicija ostalih kandidata uz želju da se štrpne 29 miliona dinara namenjih kandidatima. Ja sam glasao za njegov pokret na prošlim parlamentarnim a kada sam video da se kandiduje i čini uslugu AV…… Izgubio je izbore od izmišljenog lika. Neka se pokrije ušima. Mogao je da izgubi i od Pepa Praseta.

  15. Oladite malo.
    Ja sam glasao za Jankovića, prošle godine za Radulovićev djb na parlamentarnim.
    Radulović je sam pričao da će deo njegovih birača glasati za Belog.
    Vučić je dobio isto glasova kao sns prošle godine. To znači da mu se glasovi smanjuju.
    ala izlaznost i neverovatna stvar da ima samo trista hiljada maloletnih.
    Sportski pozdrav

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.