Radulović: Poklanjanje zemlje strancima

Ostavite komentar


  1. vidite li ljudi da ova vlast unstava, rasprodaje ovo m,alo zaemlje sto je ostalo, ko kome ovde odgovara. zasto narod, nasi seljaci iz Vojvodine cute, sve nam ode na dobos.

  2. Dva minuta je pricao u Skupstini danas i sve je rekao.Velike strane korporacije i domaci tajkuni povezani sa vlascu mogu da kupuju najplodnije drzavno zemljiste sto je nastavak jedine politike koju je zacrtao SNS i koju uspesno sprovodi a to je pretvaranje Srbije u zemlju jeftine radne snage.Umesto da nasa poljoprivredna gazdinstva rade,poljoprivrednicima se kao jedina perspektiva nudi nadnicenje kod tih stranih investitora ili domacih tajkuna.Zbog ovakvih stvari bi nastao kolaps u svakoj normalnoj zemlji,nasi poljoprivrednici to ili ne znaju ili i ako znaju misle da se protiv toga ne mogu nikako izboriti,da ne mogu nista uciniti

  3. Evo i ja prvi put da se slozim sa Radulovicevom DJB da zemlju pre svega treba ukoliko se mora prodavati (proverenim) domacim privrednicima. Cini mi se da je najbolji zakon u vezi tog dela izglasala Vlada Poljske koja je dozvolila da je prodaja zemlje jedino moguca domacim (proverenim) poljoprivrednicima, a da je u tom slucaju to moguce samo ako ta osoba ima mesto prebivalista gde se i nalazi ta zemlja

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.