Radulović ponovo predsednik stranke

Ostavite komentar


  1. Bravo za Djb i bravo za Sasu!
    Posle onakvih brutalnih napada sns-a, medija i uzurpiranih tajnih sluzbi, dobro je da jos imaju volje i snage za politicku borbu.

  2. Radule se vraća: valja obezbediti još jedan skupštinski mandat i državnu apanažu na krilima demagogije za lakoverne. Kladim se da neće bojkotovati izbore!

  3. migranata ima 3000 u Srbiji i vec par godina broj je isti. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koji hoce i zele da ostanu u Srbiji, pre ce se vratiti u svoju maticnu zemlju ako ih ne puste u zapadnu Evropu.

    To su i zrtve verskog progona, i obrazovani ljudi, i divni ljudi i deca koja bi bila ponos svakoj naciji gde zele da odu i postanu drzavljani (sto bi i znali da ste ikad pricali sa njima i da ih ne opisujete samo kao „migrante“).

    a uglavnom su imali divne kuce, super plate i zdravstvo i milion puta bolji standard zivota od nas u Srbiji pa i od onih u zapadnoj Evropi. i to u nasim najboljim vremenima.

    1. Jeste, u Siriji je bio standard veci nego u zapadnoj evropi. Samo sto je to bilo tako pre 2500 godina.

  4. Nekako ovu vest čitam posle akutenosti, ipak da ostavim komentar motivisalo me je lični prethodno pozitivni ukupni utisak o g-dinu, posebno tokom perioda neke od proteklih izbornih kampanja kada je 2016. jedino DJB od stranaka imalo objavljen politički program i uz to g-din predesdnik Radulović je razumljivo promovisao svoj program reforme birokratije, ipak sada izgleda nastaje i suprotni utisak, jer kako visoko kvalifikovan menadžer i ministar privrede države u programu EU kanditature, nije idejno saglasan „global open market“ ekonomskom poretku i modelu razvitka multinacionalne ekonomije, taj model uveliko prihvaćen od dalekog istoka, EU, itd.? Posebno konzervativizam ili retro-protekcionizam u frazi „građani kojima se patriotizam podrazumeva“ što je verovatno suvišno ako su lojalni obavezama(mogućim) u uređenoj državi, nekoj modernih standarda i civilizovanih vrednosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.