Radulović prijavio braću Vučić

Ostavite komentar


  1. Au Radule, pa imas li ti kraja ili samo tako nesto ti padne na pamet pa odmah pred kamere. Mogao bi da razmislis, a ne da lupas gluposti.

  2. Vučić može da prijavi Radulovića samo neće da se cima da ide po sudovima, protiv svakog od njih može da napiše 300 prijava.

  3. Za pravnike se otvaraju nova radna mesta. Bice posla kako su krenuli sa prijavama i optuzbama.

  4. Ja sam kao neki pravnik sa dve decenije iskustva u pravosuđu, ali mi nije jasno kako se podnosi krivična prijava sa dokazima "koje svedoci za sada nisu spremni da iznesu"?! Šta piše u takvoj prijavi: podnosimo je danas a dokaze ćemo malo sutra? Ako je ovo samo priča za kampanju, to je još jedno urušavanje ugleda podnosioca, pod uslovom da je išta od tog ugleda tokom promašaja poslednjih meseci ostalo. Ako ima stvarne dokaze a nije ih naveo "zbog zaštite svedoka", namerno propušta kapitalnu priliku da dokazima o organizovanom kriminalu politički i društveno poentira. Koja je onda svrha svega ovoga – mahanje papirom kao onomad Čemberlen?

  5. Pročitajte krivičnu prijavu, ima na sajtu. Za restoran Franš i win-win se odavno priča po Bgd-u….Sale Mutavi je bio pravosnažno osuđen na 5 god. i 10 meseci ali nije otisao u zatvor….zanimljivo

  6. Bravo Radule majstore! Ovaj covek ima petlju da uradi ono sto se niko drugi od politicara ne bi usudio, iako privatno mnogi od njih znaju za veze brace Vucic sa kriminalom. Radulovic je cini mi se prvi politicar u novijoj istoriji koji zaista radi onako kako prica. Ceo Beograd zna da je Andrej Vucic iza gomile firmi, licno sam se uverio sa WinWin, svi u Srbiji znaju da moras njemu da platis reket za neki iole ozbiljniji biznis. Mali Alek optuzuje Natasu Jeremic za narko veze, a onda sutradan dovede Cecu na miting, zenu koja je za razliku od Natase zaista bila osudjena za ozbiljan kriminal i da joj nije drugara Ivice sad bi sedela u zatvoru. To da je kod Mutavog nadjena sluzbena policijska znacka ceo Beograd prica odavno. Kad je on ubijen Stefanovic samo sto nije proglasio dan zalosti u zemlji, a u pitanju je osudjeni kriminalac koji nije smeo ni da bude na slobodi, pet godina je cekao da ga posalju i zatvor, neko ukrade cigare sa trafike i zaglavi zatvor u roku od mesec dana… Dokle vise da se sapuce nesto sto svi vide? Radule imas moj glas zbog ove hrabrosti. A vodja se topi od besa…

  7. Amwericka DEA je u izvestaju iz novembra 2016. navela da je vrlo verovatno da je "Balkanska ruta" heroina kontrolisana od osba bliskih vlastima u Srbiji.

  8. Kad razmislim ,ovo me malo podseća na braću Drage Mašin…..

  9. Sve je lako je kad imaš partijske i proverene notare – možeš lako da overavaš ugovore o vlasništvu zemlje z akoju niko ne sme da zna, na tuđe ime, možeš lako da oveiš ugovor sa nekim tamo zemuncem da kupuje zemlju na svoje ime i s njom upravlja, da isisava pare i tebi uplaćuje na ofšor račune – sve lepo pokriveno ugovorom, zavedeno, osigurano, smešteno u sef – a tvog imena nema nigde!
    Ako se nešto loše desi sa poslom, ako "opunomoćenik" izvrdava, možeš i da ga tužiš po tom ugovoru (sem ako nećeš da posegneš za jačim sredstvima odmazde)

  10. Nijedna osoba, pa ni preletacka braca, ne smeju biti iznad zakona. Zivela slobodna Srbija.

  11. Sad uoči izbora je našao da "prijavi braću Vučić?!!!! Neka objavi tu prijavu! Dosta je narodu reklama !

  12. Gospodin Radulović je u pravu. čovek je pošten i sposoban što je dokazao kroz svoje privatne poslove u inostranstvu. Braća Vučić ceo život sede na grbači građana Srbije, jednog plaćamo da se bavi politikom, a drugog plaćamo mi građani u Narodnooj Banci. lično mislim da su priče o njihovim vezama sa kriminalom, zloupotrebama i tajkunskim i fantomskim firmama tačne. To će sigurno jednog dana neko da pročešlja, ničija nije do zore gorela. promeniće se vlast jednog dana, problem Srbije je što je narod slabo obrazovan i veruje Aleksandrovim prenemaganjima na televiziji. Zbog toga je van Srbije par miliona najsposobnijih srba, Pobegli su bolja i pošenija okruženja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.