Radulović protiv Vučića pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu

Ostavite komentar


  1. Sud za ljudska prava u Strasbourgu ne može uticati na presudu, jedino može izreći novčanu naknadu. Što znači, ako si proglašen krivim ostaćeš kriv.

  2. Tako je Radulovicu, ima i nad popom pop. Bez obzira da li je neko predsednik ili cobanin, za rec se u svakoj iole normalnoj drzavi odgovara. Nadamo se da se predsednik u Strazburu nece „vaditi“ na neuracunljivost.

  3. Bravo g.Raduloviću, sačuvali ste dostojanstvo kada ste dali ostavku u vladi Vučiću, čuvate ga i sada kada će odgovarati u Strazburu i platiti vam za nepromisljenost i vređanje.

  4. Au druze ala si ti prskotina samo bezv opterecujes predsednika totalno si nebitan lik idi radi stapametno iu svom zivtu.

Ostavite komentar


Politika

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini? 10

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini?

Javno u oba entiteta Bosne i Hercegovine, pod velom misterije juče u Beograd i isto tako danas u Prištinu. Šef CIA Vilijam Berns danas je sleteo na aerodrom "Adem Jašari", odakle je otišao na sastanke s kosovskom predsednicom Vjosom Osmani i šefom Kosovske obaveštajne agencije Petritom Ajetijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.