Radulović: U krug za drugi krug 1Foto: DJB arhiva

Lider pokreta Dosta je bilo (DJB) i predsednički kandidat Saša Radulović kreće od srede 15. marta na predizbornu turneju „Krug za drugi krug“ na kojoj će obići gradove i mesta širom Srbije i razgovorati sa građanima o važnosti predstojećih izbora za njih njihove porodice.

U drugom krugu Vučić je pobediv, saopštio je DJB i najavio da će tokom turneje Radulović predstaviti program u 20 tačaka i mnogobrojne razloge zašto treba glasati protiv Vučića. Ovi izbori su referendum protiv Vučića, protiv partokratije i partijskog zapošljavanja, protiv propadanja Srbije, ističe DJB i poručuje da je za pobedu potrebna velika izlaznost u prvom krugu.

Ovi izbori nisu izbori za predsednika Srbije. Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove partijske države. Svi se boje Vučića, Vučić se boji Saše Radulovića. Ne sme da ga pogleda u oči. Jer ga je uhvatio u korupciji i krađi. Saša Radulović će zaustaviti Vučića, piše u saopštenju. Naš cilj je pobeda protiv Vučića. To je prvi uslov kako bismo počeli da stvaramo Srbiju u kojoj se lepo i rado živi, poručuje DJB.

Kako ukazuje, za pobedu je potrebna velika izlaznost i pozvao građane da izađu i izaberu: „Tvoja zemlja ili njegova država“! U sredu 15. marta Radulović će posetiti Vranje, Vladičin Han, Surdulicu, Crnu Travu, Vlasotince i Leskovac, a u četvrtak nastavlja turneju u Kuršumliji, Blacu, Prokuplju, Žitorađu i Niš.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari