Radulović: Vučićeva izjava o mogućem odlaganju izbora ‘bacanje koske’ opoziciji

Ostavite komentar


  1. Predsednik je ozbiljan covek, ako dodje do porasta obolelih izbori ce se odloziti. Koliko puta je pokazao da mu je zdravlje gradjana na prvom mestu.

    1. Koliko puta?
      I kada je skidao penzije što u istoriji sveta nije poznato!

  2. Okanite se taktiziranja i dnevnih podmetanja. Ovaj režim je mnogo opasniji no što vi svi opozicionari mislite. Ovakvi kakvi ste, NIKADA ga nećete pobediti demokratskim sredstvima. u dosluhu sa ludačkom vlašću,dovešćete samo srpski narod do građanskog rata . Je li to cena, da bi se srušili vlastodržci!?

    1. Izvinite molim vas sto upadam u komentar, ali ni opozicija nije APEL 100, vratimo se malo u prosla vremena.

  3. Ako bi došlo do porasta obolelih izbori bi se morali odložiti šta tu nije jasno?Odgovornost.

    1. I vi baš ozbiljno. Čija idgovoenost ivih što proglašavaju vanredno stanje kada im se ćefne, bez skupštine. Komenrar za ceo sendvič

  4. Klasična zamena teza, predsednik je naveo da će izbori biti odloženi, jedino ako se epidemija ponovo pojavi, i ni zbog čega drugog.

  5. Ovo nije bacanje koske, vec se prati situacija sa virusom i zdravlje gradjana Srbije. Opozicija nije vaznija od naroda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.