Radulovićev zatev za izbore propraćen uvredama

Ostavite komentar


  1. Bas lepo! A nisu se setili da podrze gradjane kada se ISTO desavalo u UNUTRASNJOSTI! Ne treba nama kalkulantska, vec PRAVA opozicija.

  2. Ko je dobio naj vise glasova, on mora biti u vladu, tacka. Ovo preletanje, kupovina odbornika, i ostale korumpirane prakse mora stati. Volje gradjana na Vracaru je bilo da DJB bude u vladi, i to se mora postovati.

  3. Nije mi jasno na osnovu cega traze ponavljanje izbora. Pa to je sasvim normalno kod nas. Sta se desilo u Sapcu? Znaci napredni tamo treba da traze ponavljanje izbora.

  4. Odbornici procenjuju i donose odluke ne za sebe vec za gradjane i odluka da budu deo tima koji odgovorno radi svoj posao je ispravna i podrzavam ih u stavu da je jedina stranka koja radi za dobrobit gradjana SNS.

  5. To je legitimno pravo svake stranke, ali DJB je politički pokret. Ili je već prerastao u stranku? U svakom slučaju treba da sakupe dovoljan broj potpisa, da bi pokrenuli bilo šta.

  6. Znaci hoce da se ponove izbori pa da onda oni sa SRS, LDP, DS, DSS i ostalima naprave koaliciju protiv SNS-a. Jel to njihovo resenje?

  7. Svi se pozivaju na građane samo kad su izbori ili ako su nezadovoljni njihovim trenutnim statusom.Da ste imali podrđku od građana ne biste jedva prešli cenzus već biste imali preko 50%.

  8. Радуловић покушава да пошаље у стечај и вољу грађана Врачара и изнуди поновне изборе како би се утрошио још који динар уместо да се новац да на решавање инфраструктурних проблема наше општине.

  9. Možda i budu sa predsedničkim i lokalni na Vračaru, da se i tamo počisti takozvana opozciija DJB.

  10. Prvo proveri se da li je sopstveno "dvorište" čisto, pre nego što se pogleda u tuđe i počne se komentarisati.

  11. Samo im je Vracar interesantan. Zasto se ne trude da dodju na vlast u Krnjaci? Zato sto tamo nema para.

  12. Pa to je isto kao sto i demokrate u Americi sada traze da se Tramp skloni i oni se vrate na vlast. Nema nista od toga. Gradjani su izabrali.

  13. Dosta je bilo je izgubilo podršku i ono malo birača, pa i članstva koje je imalo tako da ne znam ko bi prihvatio ovaj predlog Radulovića. Od njega su i članovi pokreta digli ruke, shvatili su da njega interesuje samo vlast.

  14. Radulovićeva prošlost baš i nije na nekom zavidnom nivou. Često su mu i izjave u štampi kontradiktorne. Jedno vreme se hvalisao da je imao biznis u Americi, a sada priča kako živi skromno od poslaničke plate.U poslednje vreme na sve načine pokušava da izazove ekcese,kako bi bio u centru pažnje, jer drugačije ne može.

  15. Evo ja pitam SNS zasto Radulovic nije uhapsen ako je lopov i ako je ukrao pare od propalih firmi, zasto nije uhapsen Djilas kojeg ste isto tako nazivali lopovom, zasto nije uhapsen Pajtic ako je i on lopov????

  16. Pitam Radulovica sto nije odmah posle uzbora seo da se dogovori sa DS i zajedno oforme vlast na Vracaru ? Tako se to radi svuda u svetu pa i kod nas.Sada mu je krivo sto je neko drugi napravio vecinsku koaliciju.Ne rusi se vlast na ulici Radulovicu nego u institucijama sistema.

  17. Kad pročitam ovoliku količinu SNS bot komentara na Danas jasno mi je da se Vučiću gaće tresu od Saše Radulovića, jer jedino njega satanizuje u svim svojim medijima, a i na svakom mogućem mestu gde može. Odlična stvar će biti jer će SNS da izgubi izbore u Beogradu zbog vandalskog i bahatog ponašanja i zadnjih otimanja Železničke stanice i Pošte koju žele da stave u svoju privatnu imovinu. Ovako otvorenu bahatost ni Slobodan Milošević nije radio. Toliko je partokratija Vučić Aleksandra se osilila da znači da će uskoro tako jako olupati zube na izborima da neće znati gde se nalaze.

    Kada pukne SNS na izborima kreće okretanje medija ka novim partijama i medijski mrak u Srbiji nestaje, a ujedno sa njim i bilo kakva podrška Vučić Aleksandru najvećem diktatoru u novijoj istoriji Srbije koga jedino medijski potpuni mrak i nedostatak bilo kakvog dijaloga održava na vlasti.

  18. Od kuda Raduloviću novca za sve moguće kampanje. Za nepunu godinu je napravio stranku i učestvovao na svim mogućim izborima. Odakle bre?

  19. Ovo nije normalno, svaki čas neko traži izbore. Izbori koštaju gospodine Raduloviću, koštaju narod.

  20. Jedan razloga (licni interes) ima da se kandiduje,milion (dolara) razloga ima da se NE izabere.

  21. U poslednje vreme Radulovic na sve nacine pokusava da izazove ekcese,kako bi bio u centru paznje, jer drugacije ne moze.

  22. Radulovicu su "lopove" vikali njegovi clanovi koji znaju da je falsifikovao izbornu listu na proslim izborima.

  23. Nisam pristalica ni jedne stranke.zasto -zato sto se pokazalo nazalost vise puta da cim neko dodje na vlast sve za sta se zalagao ili bolje receno pricao u kampanji ,na vlasti odjednom vise ne vazi.s obzirom na to ipak u ovoj situaciji podrzavam gdina Radulovica.Njegovo pravo je ili bolje receno bi trebalo da bude, a na kraju to mu je i posao, da protestvuje izrazava nezadovoljstvo protiv sadasnje vlade predlaze izmene i td.i na vracaru i u vranju i bilo gde.medjutim nastavlja se trend da niko ne sme ni da pomisli a kamoli kaze nesto protiv aktuelne vlasti.i to je ono sto je porazavajuce.

  24. SNS uvek radi po istom klišeu,kao i EU,to su od njih i naučili,sve sam šljam i teški bezobrazluk.

  25. Bolje da ovi debejski botovi rade svoj posao,nego da se ovde brukaju svojom nepismenošću i glupošću ovakvim debilskim komentarima potpisujući se gomilom smešnih imena i nadimaka…koji se ,uzgred, ponavljaju u "komentarima" na svaku temu u listu Danas !! Providno i glupo …ovo ne može više da prevari ni najnepismenije glasače naprdnjačke !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.