Ragmi Mustafa: Vlade posle Đinđića su potpuni promašaj

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca za Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodine Mustafa na osnovu čega tvrdite da Vlada Srbije ne tretira pripadnike albanske zajednice kao ravnopravne građane ove države? Šta vam se to brani a što je dopušteno većinskom srpskom narodu? Izvinite, ali nigde u svetu nacionalna manjina nema prava da podiže spomenike teroristima koji su oružjem hteli da cepaju državu u kojoj žive niti da im deca uče iz udžbenika u kojima se pljuje država u kojoj žive i njen većinski narod. Šta su drugo no separatisti i ekstremisti oni koji podižu spomenike i slave „kapetana Lešija“ i tzv OVPBM? Šta su drugo no separatisti i ekstremnisti oni koji zagovaraju i traže otcepljenje juga Srbije? Da li su to lojalni građani ove zemlje?

    1. @Dragan R*** I Srbi u Hrvatskoj su bili „lojalni“ ’90-tih,pa su pravili svoju državu na tuđoj teritoriji,samo je mali problem što je nisu sačuvali.

      1. @Zoran Knežević

        Nebuloznog li komentara. Zaista bi trebalo zabraniti komentarisanje onima koji nemaju dokaz da su zavrsili makar 4 razreda osnovne, procitali makar tri knjige i da nisu bili na hospitalizaciji u nekoj ustanovi tipa Laza Lazarevic.

  2. Gospidine, izgubljena trka. Srbi ne umeju ni sa svojima da se izbore normalno, a ne sa vama, koji ste druga nacija. Istorijski su skoro svi Srbi van Srbije promenili naconalnost. I ne pada jim odavno vise napamet, da se opet izjasne kao Srbi. Dalmacija, Bosna, Hrvatska,Slavonija, sad i CG u sve vecem broju. Nece svesno niko da bude Srbin, jer su vladaoci Srbije u kooperaciji sa SPC primitivni i (auto)destruktivni, gde god da se pojave.

    1. Jesi li jeo bunike? Zasto je na litjama u CG prisutno i po 200.000 Srba, pripadnika Srpske Pravoslavne Crkve i ako ih je zvanicno po potpisu za 10-tak posto manje. U Sloveniji i Hrvatskoj su i dalje pored progona i asimilacije Srbi na vlasti i vlasnici velikih firmi.
      U BiH je 49 % teritorije u vlasnistvu Republike Srpske u kojoj su svi Srbi pokazali jedinstvo.
      Nacionalna Zajednica Albanaca u Bujanovcu i Presevo je Sama kriva sto bojkotuje popis i tako sebi zakida mesta u drzavnoj upravi i javnim preduzecima. Ne zavrsavaju fakultete i pohadjaju policijske skole i akademije u Srbiji i tako kao manjina obezbede radna mesta. Upotreba zastave nacionalnih manjina je regulisana zakonom koji se ignorise. Po ustavu Albanije je predsednik Albanije istovremeno I predsednik svih Albanaca i zato Vi ignorisete predsednicke izbore u Srbiji.

      1. @Miodrag…Da li si probao da se upišeš u policijsku ili vojnu školu u Srbiji,kao Albanac? Prvo ti proveravaju poreklo,do trećeg kolena.Kada su mene mobilisali kao rezervistu za vojnu vežbu na Kosovu dobio sam od policije komplet opremu,pištolj sa municijom,niko nije pravio pitanje šta sam.E,kad sam isti takvo oružje hteo da nabavim kao civil glatko sam odbijen u Opštini od strane Ministarstva pošto sam „nepodoban“.Jedan od hiljadu.Toliko o ravnopravnosti u Srbiji.

        1. @Zoran Knežević

          Sudeci po komentarima koje pises pod dvadesetak nadimaka, takve kao ti ne treba ni blizu pustati oruzju i to ne zato sto si nacionalno nepodoban. Odlicno su ocenili u opstini sa kim imaju posla.

    2. U razgovoru veoma češće Srbi koji ne žele da se izjasne ka Srbi, zbog zločinačke politike Srbije za koju zna ceo svet, u nemačko govornim državama izjasne se „Ich bin Ortodoks“
      = ja sam ortodoks. Dok pojedini sa drugim, mračnim ubeđenjima ponašaju se ( KAO) takoreći pošteno prema nemačko govornim ljudima, pozdravljaju njih „Guten Tag“. Čim se od njih udaljavaju izgovore sledeće:
      „Govori sprski da te razume ceo svet“…

    3. @Slovenac

      Zbog tebe i tvojih komentara i mnoge Slovence je sramota sto su Slovenci i rado bi bili nesto drugo.

  3. U razgovoru veoma češće Srbi koji ne žele da se izjasne ka Srbi, zbog zločinačke politike Srbije za koju zna ceo svet, u nemačko govornim državama izjasne se „Ich bin Ortodoks“
    = ja sam ortodoks. Dok pojedini sa drugim, mračnim ubeđenjima ponašaju se ( KAO) takoreći pošteno prema nemačko govornim ljudima, pozdravljaju njih „Guten Tag“. Čim se od njih udaljavaju izgovore sledeće:
    „Govori sprski da te razume ceo sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.