Rajčić: Moja kampanja će biti pozitivna 1Foto: twitter @vladimir_rajcic

„Za razliku od drugih predsedničkih kandidata koji vode negativne kampanje i napadaju jedni druge, ja želim da saslušam građane Srbije i da vidim kako mogu da im pomognem.

Hoću da građane Srbije postavim na prvo mesto“, rekao je budući kandidat za predsednika Srbije Vladimir Rajčić, nakon razgovora sa građanima Beograda, navodi se u saopštenju pres službe.

Kako se navodi on je istakao da će njegova kampanja biti pozitivna i usmerena ka građanima Srbije, kao i da u kampanji neće pričati o drugim kandidatima, jer građani dobro znaju „ko su oni, šta su radili i šta su uradili za Srbiju“.

„Moj cilj je da obiđem što više mesta širom Srbije i da čujem mišljenja što više ljudi. Bio izabran za predsednika ili ne, radiću na tome da, koliko god mogu, pomognem građanima da žive bolje. Vratićemo osmeh građanima Srbije“, rekao je Rajčić, poručujući da izbor uvek postoji.

Vladimir Rajčić, je američki glumac, scenarista i producent srpskog porekla. Rođen je u Peći  7. maja 1974 gde je  je završio gimnaziju a zatim upisao studije političkih nauka i finansija. Godine 1995. se seli i u Čikago. Oženjen je amerikankom Minervom, sa kojom ima ćerku Katarinu.

Inače, Rajčić je široj javnosti postao poznat kao veza Nedeljnika za intervju sa Trampom, za koji se posle ispostavilo da je bio lažan jer su iz Trampovog kabineta demantovali da su dali intervju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari