Rajčić: Moja kampanja će biti pozitivna

Ostavite komentar


  1. To je tezak prevarant. Mira Adanja Polak ga je potpuno razotkrila, imate na YouTube. Nasankao je Nedeljnik samo tako. Jedan je od Vucicevih antikandidata koji treba da povecaju apstinenciju ili "ukradu" glasove. Bice bar desetak takvih u kampanji.

  2. Znaci Vucic pokusava da instalira jos jednog svog prevaranta da bi jos vise zbunio ovaj i onako sludjen narod. Morao bi da zna da ovo nije vise ona Srbija devedesetih kada je on i njegovi pajtosi iz SRS na celu sa njegovim vojvodom ( inace razalovanim ) takodje prevarantom, glumio laznu Milosevicevu opoziciju. Nece proci ovog puta premijeru, narod vrlo dobro zna koga hoce a koga nece za PREDSEDNIKA, ponajmanje Vucic Aleksandra i ovakve njegove PREVARANTE koje ce "instalirati" u javnost da bi dezavujisao birace u Srbiji. GOTOV SI i pored svih tvojih prljavih i poganih trikova, jednostavno premijeru odavno si provaljen i to ciji si TI i MIHAJLOVICKA "igraci". Dobro se Srbiji ne pise ako i dalje bude pod nesposobnom i arogantnom vlasti SNS + SPS + JUL ( Vulin ) + SRS, ovakva koalicija nas jec skupo kostala devedesetih godina, ne bi trebalo da ponovo budemo ponavljaci.

  3. Čovek je očito završio finansije, čim učestvuje u predsedničkoj trci dobija…koliko beše stotina hiljada evra naših para?…plus razvlači opozicione glasove…šta reći, unosan posao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.