Rakić: Čomić prekršila odluke DS, stranka da se izjasni o njenom postupku

Ostavite komentar


  1. G. Comic je bila glavni konkurent s Marsa palom gosp. Lutovcu za predsednika stranke. Tako ovo pozivanje na odgovornost G. Comic za „nepostovanje clanova Demokratske stranke“ jeste pokusaj eliminacije jakog konkurenta Zoranu Lutovcu koji je na celu stranke. Podrzavam gosp. Comic jer ima nesto sto bi po bioloskim pravilima trebalo da ima Z. Lutovac. Moje cudjenje izboru Lutovca za predsednika DS ne prestaje ni danas.

    1. Svojim odvratnim ponašanjem prilikom vođenja sednica skupštine dobrim delom je doprinela onome što imamo danas. Prekidanje govornika u sred rečenice, nedozvoljavanje da završe misao, bez imalo takta, uvek namrgođena i odvratna. DS dobrim delom i njoj može da zahvali na položaju u kom se danas nalazi.

      1. Izbaciti Čomičku iz svih organa szs-a i ds-a. Mora da se razume da Đido kako je objasnio na konferenci za štampu neće dozvoliti bojkot bojkota!

  2. Comicka je iskusna politicarka i vrlo dobro zna da se na trziste ponude i potraznje mora izaci. Neizlazenjem se gubi.

  3. Zena je olicenje postenja i dobrote i mislim da je nekada bolje da pogledaju realno promisle pre bilo kakve odluke

    1. Sa ovakvim Glavnim i Etičkim odborom DS namerno žmuri. Tamo sede neki novi Vesiću, Krstići, Popović i njima slični. Ovo je definitivno propast DS. Verujem da će gospođa Čomić nastaviti sa aktivnostima u društvu ljudi koji se bore za dobrobit naroda. Ima u ovoj Stradiji još takvih, mada ih je nadvladala lopovska većina.

  4. Zbog ovakvih, kakva je Čomićka, Demokratska stranka je tu gde je. Zato sve takve odstraniti i krenuti u demokratske procese sa čestitim ljudima. Gde je bila kada se Tadić ljubio sa Dačićem. kada je Tadić pravio SNS – poslanik i ćutolog. zato za nju CRVENI KARTON.

  5. Gordana Čomić je sposobnija od Zorana Lutovca i ova gospođa bi trebalo da predloži Gordanu za predsednika DS-a.

  6. Bila je ona godinama u parlamentu a sad se setila da fali žena u politici. Za mene jeftina prodaja DS

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.