Rakić: Da li je moralno ispravno udeliti novac medijsko-tabloidskom opsluživaču Vučića i Đukanovića

Ostavite komentar


      1. Zato što još nije oslobođen. Ali biće. Otišao Milo, otići će i ovaj. Konobar će ostati bez posla.

    1. Za botove ili bota „dfghd“ i „jetz“: šaljete isti komentar u vremenskom razmaku od jednog minuta. A komantar nije pametan. Zasto bi prof. Rakic skretao paznju od sebe?? Potvrdjeno je dokumentom iz samog vrha UNESCO da se potpuno tacno predstavljao i da ima punu podršku UNESCO. Da hoće da skrene pažnju sa sebe, ne bi se oglašavao ili se ne bi oglašavao kao do sada. Sadrzaj lažnog pismo „UNESCO“ koje je stiglo od keramicara iz BIA ili nekog drugog bota, je predmet istrage. Čudo da ne pratite ništa i čudo da vam konobar ne servira na svom poslužavniku nešto pametnije. Verovatno ce se uskoro i vratiti svom konobarskom pozivu. Dosta je pravio maglu oko sebe. Vama dvojici ili tebi jednom želim naravno prijatan sendvič. Da sa njim progutate moral na koji vas Rakic podseća kada kaže da je novac za nemoćne šofer dao konobaru.

    1. Bote Bebin, znaš li šta je maliciozno a šta je insinuacija? Maliciozno je ukrasti novac predvidjen za najranjivije delove populacije. A insinuacija je istina da je novac predvidjen za sirotinju otišao u Nebon džep radi opsluzivanja Vučića i Mila

  1. Cim vidim ovakvo kultivisano lice, odmah znam da kritikuje aktuelnu vlast pa bjo on nas covek ili stranac! Nasuprot tome u SNS-u suprotni likovi!

  2. Zasto se list Danas blamira sa ovim tekstom.
    Iz UNESCA je vec pre dve nedelje stigao demant o Rakicu.
    Dnevnom listu „Politika” direktno iz Uneska je rečeno: „Želimo da potvrdimo da ne postoji Uneskova katedra za bioetiku u Srbiji i Evropi i da profesor Vojin Rakić nije šef”.

    1. Sa najviseg mesta u UNESKO je stigla potvrda da je Vojin šef EvropskeUNESCO Katedre za bioetiku. Rečenica koju citirati je napisana u ulici Kraljice Ane (sedište BIA).

  3. Kad je novac u pita nju ispada da ga treba deliti siromasnima,onda bi ovi drugi kriticari rekli da nije korektno deliti samo njima…

  4. Gospodine Rakicu, imala bih svasta da vam odgovorim a kada smo kod morala, koliko mi je poznato Unesko katedra se ogradila od vas saopstenjem zbog laznog predstavljanja i nezakonitog koriscenja njihovog naziva. I vi, opet.

    1. A vama ne smeta što Beba Popović dobija novac gradjana Srbije koji je predvidjen za ustanove socijalne zaštite? Sram vas bilo!!!

    2. UNESCO je sa najviseg mesta u hijerarhiji potvrdio da se Vojin Rakic verodostojno predstavlja.
      A tebi ne smeta što Beba Popović dobija novac poreskih obveznika koji je predvidjen za ustanove socijalne zaštite? Tu ne vidiš problem? I ti da govoriš o moralu. Kakav vic!

  5. Sa najviseg mesta u UNESKO je zvanicnim dokumentom potvrdjeno da je prof. dr Vojin Rakić šef Evropske UNESKO katedre za bioetiku. Ono pismo „UNESKO“ je falsifikat koji je napravio SNS. Sve je objavljeno. Nema tajni.

  6. Ako mislite da smo dotakli dno ,varate se,mozemo mi to mongo bolje,odnosno gore I dublje.Moralno ispravno,sta je to?Sve su obesmislili,postavili naglavacke.Trebalo bi kao MARINIKA da idemo od kuce do kuce nemoralnih da ukazujemo na nemoral I bogatstvo koje su stekli da ih markiramo da im makar bude neprijatno.Sankcije koje bi trebalo da osete za alavost i kradju trebalo bi da slede od suda i zaduzenih za to ,ali avaj.Sve Ovo je tuzno ,jadan nas narod.

  7. Poštovani urednici/ce, dokle ćete se blamirati i lažno predstavljati da gospodin Rakić ima bilo kakve veze sa organizacijom UNESKO? Sama organizacija je već demantovala da dotični radi bilo šta pod njihovim patronatom. Dokle više?

    1. Ponavljanje potvrđene laži ne znam da li je delotvorno, dragi moj prepisivaču Bebinih SNS rečenica. UNESKO je zvanično potvrdio da se Rakić verodostojno predtstavlja. Zato nema drugog objašnjenja za „UNESKO“ pismo koje su objavili režimski tabloidi da je napisano u BIA ili SNS.

    2. Da li se praviš blesav? Znaš (a možda i ne znaš nego samo prepisuješ zadate rečenice) da je sam vrh UNESKA podržao Rakića. Ostaćeš i ti bez botovskog posla, baš kao što ga je konobar izgubio u CG.
      Pozdravljam te novim pozdravom iz grada Budve: „Nema Mila, nema Tita, sad se u Budvi Bato pita!“
      DO POBEDE!!!!

  8. Da li je ovo onaj Rakić koji se lažno predstavljao kao šef nepostojeće katedre i zloupotrebio grb i zastavu UNESKA?

    1. Da, baš taj, a ovo radi samo zato da bi skrenuo fokus javnosti sa onog što je on uradio, i da bi se pričalo o nečemu drugom, jer je napad naj bolja odbrana.

  9. Da se razumemo, pismo BIA je pismo institucije koju je Gašić pretvorio u keramičarsku radnju,. Zato tako loše rade i odmah bivaju uhvaćeni u laži.

    1. Da je pretvorena u keramičakrsku radnju, oni bi se bavili samo postavljanjem pločica, zar ne.P.S. Bivša Ozna, je bila jedna od najboljih službi na svetu, dok je na njenom čelu bio jedan abadzija.

      1. To je „dzjd“-e bilo pre više od pola veka. Sada te službe rade mnooogo drugačije. Imaju daleko savršeniju tehnologiju, nedostupnu keramicaru i konobaru.
        Osim toga, pre pola veka bila je dobra u likvidacijama srpskih patriota iz emigracije. Niucemu drugom nije bila dobra. Bila je kafanska služba za koju su radili ljudi koji su u kafanama prisluskivali šta se priča.

  10. Šta je botovi? Nemate odgovor posle pojave dokumenata UNESKA? Samo prepisujete identočne rečenice koje su vam izdiktirane i podnete na Bebinom konobarskom poslužavniku. A i Beba ne uzna šta će, pa ponavlja već odavno pobijene rečenice.
    Gde vam je moral? Pare iz budžeta namenjene deci bez roditelja i bolesnoj i staroj sirotinji, ministarstvo dalo Bebi. Da li ste bukvalno sav moral progutali sa svojim sendvičom? Sram da vas bude!!!!

    1. Bote „Filipe“, to dugme svakako nije sendvič na koje se ti palis. Stidim se u tvoje ime za stradalnike iz ustanova socijalne zaštite i centara za socijalni rad. Moram ja da se stidim jer senzacija stida tebi je nepoznata. Možda si je nekada imao, ali sad ju je zamenio sendvič.

  11. Zašto nisi reagovao pre dve godine, nego sad potežeš tu temu?Verovatno da bi skrenu sa sebe na nešto drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.