Rakić: Još jedan izliv Dačićevog poltronstva prema Vučiću

Lider socijalista poručio da će predsednik republike naći način da Srbija ima dobre odnose sa SAD ako Bajden pobedi

Ostavite komentar


  1. Ništa od vam to ne vredi, kao za malu decu. Čak ni decu ne treba vaspitavati na pogrešan način. Kako politika jedne države ne zavisi od pojedinca.. Kako može biti isto Tramp ili Bajden, ili pak Jrljcin i Putin, Milosević ili Đinđić.

  2. Ovde su jedune ozbiljne izjave Velebita, Movsesijana i, zacudo, Sarovica.

    Borko Stefanovic trebalo bi ds zna da „podsmeh“ ne priici diplomati kakav on zeli da bude.

    A Rakicka, gde je bila kad je DS sklopio pakt sa SPS? U vlasti. I cutala u toj vlasti. A sada kritikuje? To je licemerje.

  3. Kako je Dragana Rakic ostrounna?! Mora da je i ona jedna od onih koji su odusevljeni opkzicionim kapacitetom Saipa Kamberija? Sta kaze „svi bili za Trampa a sada za Bajdena“?! Pa sta ? Mozda. bi trebali u znak ljubavi prema Trampu, sada da objavimo rat Bajdenovoj administraciji? Ljudi moji, vratite se u normalu iz tog ludila?!

      1. Boga mi ne zna se ko je ovde luđi od vas dvoje…frau zoranče ili ti mirela.

        1. Gospodine „giometar“, postoji muški, ženski i srednji rod. To smo učili u prvom ili drugom razredu osnovne škole. Verovatno niste bili na času kada se to učilo pa je sada u Vašoj glavi zbrka i haos.Taj, ta, to. Doduše , pošto ste Vi izuzetno obrazovana i moderna osoba, možda ste pripadnik i onog „četvrtog roda“ pa Vam je ovo „brkanje“ sasvim prirodno. Kako bi se reklo, pripadate „polivalentnim“ tipovima. Uživajte. Ponovo ste promašili temu.

  4. pa svakako ce vucic naci nacin da se izvini bajdenu sto je morao da nas bombarduje i to nedovoljno Nije vucic badava izabrao iste muve bruuuka malog sitnog poltrona i to rodjenog na kosovu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.