Rakić: Kurti počeo mandat pretnjama

Ostavite komentar


  1. Kurti nikada nije ni mislio dobro Srbima i ovo je jos jedna od probokacija Albanaca u nizu.

  2. Ovi „srbi“ kao ni vučić nisu gadljivi na pare. Naprotiv!
    Ne daju, navodno, podršku Vladi Kosova, ali učestvuju – za platu, naravno – u toj vladi, faktički je podržavaju, ali je formalno pljuju kad god im stigne nalog iz Beograda. Ne bi trebalo sumnjati da pola plate najmanje doniraju mesečno, „dobrovoljno“, vučićevoj sns, kao i stotine hiljada drugih, ucenjenih ubogih, a beskrajno glupih građana u Srbiji.
    Na stranu to što već decenijama Srbija ovim „srbima“ s Kosova koji žive u Beogradu i okolini iz budžeta plaća duple plate („za odvojen život i patriotizam“, s tim što sad vučiću moraju da vraćaju taj novac kroz donacije, naravno „spontane“ i „dobrovoljne“)).
    Tipičan primer vučićevog poreimitivnog kriminalnog hvatanja politike, apsolutni privatni interes i licemerje i koristoljublje za primer.
    Zbog vučića i ovakvih njegovih slugu, Srbija se krupnimk koracima vraća u srednji vek!

  3. Srpska lista spremna da razgovara sa svim predstavnicima Albanaca, za razliku od Kurtija koji očito na svaki način pokušava da etnički raseli Srbe sa prostora južne srpske pokrajne.

  4. Blamaro, da li mobilni telefon ima INTERFON??? Taj snimak treba pustati u skoli deci koja ne uce, da ih motivise!!

  5. A vaša dva minstra zauzela fotelje u takvoj Kurtijevoj vladi? Možda bi vam nešto i poverovao ako bi izašli iz takve vlade. Ali, pošto je “fotelja srce Srbije“, znam da to nećete uraditi. I da vas pitam, ko je ubio Olivera Ivanovića?

  6. I Srbija je ignorisala stradanja i proterivanje više od 350 000 kosovskih Albanaca ka Albaniji i Makedoniji 1998.god,pre NATO intervencije, a to se „zaboravilo?

  7. Vreme je da Pristina prestane sa agresivnom kampanjom,jer na ovaj nacin dijalog nece biti moguc.

  8. Sramotno je to sto Kurti izjavljuje to sto izjavljuje.Kosovo i Metohija je srce Srbije i ostace u sastavu Srbije.Albanci mogu samo da mastaju o oduzimanju takvog blaga kao sto je Kosovo a pogotovo ne o velikoj Albaniji o kojoj toliko sanjaju.Kurti spusti se na zemlju.

  9. Braćo Srbi ! Nova srpska politička zvezda je rođena ! Pogledajte ga , kako je u velikom poslu i kako je zamišljen , nad sudbinom svojih sunarodnika ? Njega novci ne zanimaju, (kao ni Amfilohija u Crnoj Gori), već isključivo sudbina Srba na Kosovu !

  10. Nadamo se da ce makar malo biti bolji od ovih sto su otisli u istoriju i malo neka se za pocetak potrude da stabilizuju odnose sa nama…

  11. Tek mozemo ocekivati od Kurtija jos puno pretnji i ko zna cega jos jer je on iskljucivo neprijatelj Srbije!

  12. E upravo Kurtijeva je to politika. Ali Srpska lista će apsolutno zaštiti naš narod na KIM-u nećemo dati da nam Kurti kroji sudbinu. On je samo jedna prošlost.

  13. Za ovo što Kurti radi bezobrazluk je slaba reč, verujemo da će Rakić uz pomoć Beograda pregrmeti sve probleme u dijalogu.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.