Rakić se sastao s Kurtijem: Srpska lista neće biti prepreka formiranju Vlade

Ostavite komentar


  1. NARAVOUČENIJE
    Vučić je izdajnik koji je stvorio i predvodi vladu i lažova i lopova u Srbiji. To malo vispreniji dobro vide a oni drugi to nikada neće ni videti. Oni ne vide da Vučić samo laže, obmanjuje i krade. Ponavljam Vučić ništa drugo ne radi, nego laže i obmanjuje ovaj zaostali srpski narod. Zaostali su zato što mu daju poverenje samo zato što on stalno krši ustav Srbije i koji im je pokrao penzije. Da, dao im je i paradu ponosa i rijalitije sa kojima se prevaspitavaju. Takvi Srbi ne vide u kakvu je krajnost otišao njima dragi Vučić. Shvatite da je za vreme njega legalizovana proizvognja i distribucija droge u Srbiji. Uzurpirana je i fabrika oružja „Krušik“ koja radi i puni privatne džepove i to ništa manje nego oću ministra policije. Srbi su mazohistički narod (oni koji uživaju u sopstvenoj muci) zato će i sutra dati poverenje ovom lažovu koji im je stvorio najniži standard u Evropi. To je izdajnik koji pred njihovim očima predaje Kosovo Albancima. Vučić je od njih sakrio „Brisel“ zato oni i ne znaju da je Vučić potpisao predaju Kosova 30. juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta. Ne znaju i da je Vučić potpisao obavezu da će primiti sve izbeglice u Srbiju i da će rasprodati Srbiju. Oni neznaju ništa. Oni ne vide da je svo radno sposobno stanovništvo otišlo iz Srbije. Ne vide da Srbija nema više ni lekara ni veterinara i radnika svih profila. Beograd nema više vozača ni za gradski prevoz. Takvi Srbi ne vide da je skupština pravi cirkus i da tu nema prave opozicije. Tu mora da sede samo oni koji kriju zla ove vlasti. Oni brane lažove i obmanjivače koji ne trpe nikakvu kritiku. Ni to im nije dosta pa su izvršili uzurpaciju medija i sudstva Srbiji, opet samo da bi prikrili ogroman kriminal. Zato Vučić nikad neće oslobodi ni medije ni sudstvo u Srbiji. Neda Srbiji da progleda na oči jer će se videti istina o strašnom kriminalu. I kad bude te slobode Vučića neće biti u Srbiji. Ali tada će sve biti uzalud i kasno jer Vučić (ne samo on) će pobeći sa punim džepovima para. Ali da se to ne bi desilo VAŠEM predsedniku izađite svi na izbore i ponovo zaokružite po ko zna koji put Vučića kako nebi nastradao.
    Na kraju mene takav tip nikad ne može lagati i obmanjivati jer ja njemu baš ništa ne verujem. Ja ne verujem Vučiću i da sedne golim dupetom na vatru, jer ne verujem pa šta. Ja lično živim dobro i nisam glup, a vi što nemate ništa, pre izlaska na izbore prvo pogledajte u novčanik. Ja zna da je prazan, Vučić bi rekao:“Prazan pa šta“. Ali takvima ni Bog ne može pomoći. I ja zbog ovaca, mogu da viknem i:“Živeo Vučić“. Izvinite što vam laskam…
    P.Sajdžo 2020

  2. Pa naravno da Srpska lista nece biti prepreka, vec usluzni partner. Od „Aco srbine“, do „Aco ljigavko“. Ovaj narod je zaista zreo da bude driblan do besvesti. Sto mu majstori i rade.

  3. A sta bi sa ,,njihovim Srbima,,Popljuvali su ljude Koji su izasli na izbore mimo Srpske liste a vidimo sta rade,,jedini pravi borci za Kosovo,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.