Rakić: SNS otela 15 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. O tempora o mores, pa i zar vrla progoniteljka svih DS clanova i simpatizera da progovori o SNS lopovlucima. Mora da je kao Trivanku ceka neko vazno mesto u drzavnoj upravi pa da je Pantokrator ne zaboravi.

    1. Interesantno kako ljudi imaju potrebu da makar pokušaju da budu poltroni i vlasni dupelisci bacajući kamenje na one koji tu vlast kritikuju i razotkrivaju njihovu pljačku nas građana Srbije.

  2. Zaista nisam zaljubljen u SNS i njihove marifetluke i igrarije
    Lopovluka ima i treba ga obasjavati jednog po jednog i predstavljati narodu.
    Ovako reveno „2 kila od buta neko negde ukrao iz restorana“ je nivo zabavista a ne ozbiljne opozicije.
    Gospodo i Vama je vreme da se zahvalite narodu (jer to sto pricare je nivo za umobolne a ne za napaceni narod) i pozovete neke nove koji ce zamenti ove sada.

  3. Ispravan stav DS-a i Dragane Rakić. Mafiju treba stalno razotkrivati, kako bi nekad i jadni botovi shvatili.

  4. Da li Rakicka stvarno veruje da bi ona samo mogla prstom da pokaze na nekog i on bi odmah bio osudjen i imovina oduzeta, bez da je neko pita imas li ti nekih cvrstih dokaza?

  5. Nasilje je u svim zemljama eskaliralo. Prema zvanicnim podacima Srbija se i dobro drzi, kako je u nekim razvijenijim zemljama.

  6. Evo Mariniki Tepić još jednog lažljivog saborca, izreći ovakvu laž bez ikakvih dokaza i činjenica je velika sramota. Mislim da tužilaštvo pod hitno treba da reaguje.

  7. Dokazi, tuzilastvo, krivicna prijava…ili je ovo jos jedna u nizu praznih prica i optuzbi bez osnova???

  8. Neka nam dotična gospođa Rakić prvo objasni koliko su ona i tvoj suprug samo po Vršcu pokrali, a ne da drugog napada bez ikakvih dokaza.

Ostavite komentar


Politika

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija? 10

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija?

Nakon zatvaranja srpskih institucija u četiri opštine na severu Kosova nije bilo dodatnih jednostranih odluka Prištine, ali je kosovski ministar za lokalnu samoupravu Eljbert Krasnići 18. septembra izjavio da će i preostale "paralelne institucije" u drugim opštinama širom Kosova, sigurno biti ugašene. Iako su se srpske vlasti obavezale da na neki način sarađuju u zatvaranju ovih institucija, sporazumi predviđaju i da Kosovo osnuje Zajednicu srpskih opština, koja bi preuzela pružanje tih usluga, tvrdi direktor Radia KiM Isak Vorgučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.