Rakić Vodinelić: Desničari žele da budu Tramp ili Džonson

Aleksandar Šapić predstavio ljude koje će SPAS kandidovati

Ostavite komentar


  1. „…Vesna Rakić Vodinelić, stručnjakinja iz oblasti pravnih nauka…“ Pa ovde se radi o politici a ne o pravu. Ona stalno tako o politici sa deplasiranim predstavljanjem. A da je neka strucnjakinja ne bi bila fenjerdzija na rang listi srpskih politickih faktora. Ne biva to da su pravi strucnjaci dole a pravi nestrucnjaci gore.

    1. Logika ti nije jača strana. Kakve veze ima što je neko stručnjak/inja pravnih nauka? Da im ti možda ne bi uskratio pravo da imaju politički stav? Takođe, u Srbiji i te kako biva da su stručnjaci dole, a nestručnjaci gore, šta više, to je pravilo.

  2. Njemu je dobro ne diraju ga niko ga ne pominje u koaliciji sa radikalima živi u svom glibu .U slučaju da se oglasi artiljerija rts-pink-hepy-B-O2-prva-informator……bed Gangula

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.