Rama: Kosovo i Albanija treba da imaju jednog predsednika

Ostavite komentar


  1. Ma dobro, na stranu ta albanska narcis-naci retorika za zabavljanje onih sa siromasnijim kartama, nego, koje patike je imao Rama ovom prilikom, da kupim iste i budem i ja tako fensi i kul i

  2. Vaistinu, to nije loša ideja za vaskoliki albanski narod. Uostalom, sad kad su se oslobodili srpskog aparthejda i postali nezavisni, sami odlucuju o svojoj sudbini.

  3. Mogli biste da ukljucite i Srbe je su mnogima drazi i Taci i Haradinaj od sopstvenih „prevazidjenih“ politicara.

  4. Nemoj Rama tako ti boga, onda ce nama Dodik biti predsednik i eto ti odma´ belaja.

  5. I ovaj Rama poceo da se sluzi Vucicevom taktikom da nekim suludim izjavama i potezima primora EU na brze pristupanje vlastite drzave Evropskoj Uniji.

  6. Vaš moderator pokazuje totalno neznanje kada briše moj komentar-obaveštenje da po ustavu republike Albanije predsednik države je ujedno predsednik svih Albanaca na kugli zemaljskoj. Proverite ustav Albanije i uverite se. Po tom osnovu poslednja dva predsednika Albanije su bili u Bujanovac i Preševo a da su zaobišli Beograd. Albanci iz Lapsku Doline su otvoreno rekli da ne priznaju predsednika države u kojoj žive. Inače R. Kosovo je građanska država pa će verovatno menjati ustav da bi taj naum ostvarili. Do toga neće doći dok je Srpska Lista ta koja podržava vladu i čini skupštinsku većinu to se neće desiti. Ako se to desi Srbi kao konstutivni narod R. Kosovo sa Severnim Kosovom i deset opština u kojim su apsolutna većina mogu istupiti iz te nacionalne države. To je Ramin propali pokušaj da na mala vrata (kao Rusija Krim) uvede R. Kosovo u NATO je gde je Albanija već članica i u EU ali desetak godina kasnije od Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.